1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alinur Aktaş; Hedef 2023’de Marka Şehir İnegöl
Alinur Aktaş; Hedef 2023’de Marka Şehir İnegöl

Alinur Aktaş; Hedef 2023’de Marka Şehir İnegöl

Bursa İnegöl Belediyesi 2012 yılı faaliyetleri ile 2013 yılı içinde planlanan projelerin değerlendirme toplantısını Denizli Pamukkale Colossae Termal Otel'de gerçekleştirdi.

A+A-

Bursa İnegöl Belediyesi 2012 yılı faaliyetleri ile 2013 yılı içinde planlanan projelerin değerlendirme toplantısını Denizli Pamukkale Colossae Termal Otel'de gerçekleştirdi. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısında, belediyenin gerçekleştirdiği yatırımlar sinevizyon eşliğinde ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

    Başkan Alinur Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, geniş katılımlı bu toplantıda belediyenin tüm faaliyetlerini en ince detaylarına kadar herkese açık ve şeffaf bir ortamda değerlendireceklerini söyledi.

    2013 yılında önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Aktaş, ”Belediye olarak beşikten mezara kadar halkımıza hizmet etmeyi amaç edindik.” dedi. Alinur Aktaş, "İnegöl'e dışarıdan, yurt dışından gelen, şehri uzun zamandır görmeyen vatandaşlarımızın söylemlerini çok önemsiyorum. Aldığımız tepkilerle de, şehirle alakalı gelişimin dönüşümünde çok olumlu olduğunu onların nezdinde bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm birimlerimiz ve kadrolarımız üzerlerine düşen görevi her zaman en iyi bir şekilde gerçekleştireceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

    İnegöl Belediyesi’nin 2013 yılı bütçesinin 110 milyon TL olduğunu belirten Aktaş, ”Şunu net olarak söyleyebilirim ki müteahhidine, çalışanına her hangi bir banka ve kuruma tek kuruş borcu olmayan ender belediyelerden birisiyiz. Reel bütçe yapıyoruz. Yapamayacağımız, hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir projeyi de taahhüt etmiyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.