1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Alman Belediye Başkanından Bursagaz’a Övgü
Alman Belediye Başkanından Bursagaz’a Övgü

Alman Belediye Başkanından Bursagaz’a Övgü

Almanya’nın Stadt Oldenburg Belediye Başkanı Prof. Dr. Gerd Schwandner, Alman enerji devi EWA’nın ortağı olduğu Bursagaz’a övgü yağdırdı.

A+A-

Almanya’nın Stadt Oldenburg Belediye Başkanı Prof. Dr. Gerd Schwandner, Alman enerji devi EWA’nın ortağı olduğu Bursagaz’a övgü yağdırdı. Bursagaz’ın teknik alt yapısı ve yönetici kalitesine dikkat çeken Prof. Dr. Svhwandner, “ Müşterilerin neden bu kadar memnun kaldığını daha iyi anlıyorum.” dedi.
Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, Stadt Oldenburg Belediye Başkanı Prof. Dr. Gerd Schwandner ile kahvaltına biraraya geldi. Bursagaz binasında düzenlenen kahvaltıya, İl Özel İdaresi Başkanı Nedim Akdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik ve Bursagaz yöneticileri katıldı.
Toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Oldenburg Belediye Başkanı Schwandner, Bursa’yı çok sevdiğini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile akşam yemeğinde biraraya geldiklerini ve çok önemli işbirlikleri yapma konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Svhwandner, şunları dile getirdi: “Özellikle enerji alanında çok iyi bir platform oluşturacağımızı düşünüyorum. Bugün uluslar arası şehirlerde birlikte çalışmalı bunun için. Bu nedenle Bursa ile Oldenburg’un birlikte çalışmasını değerlendirmeye alabiliriz. “
Bursagaz ile ilgili düşüncelerini de paylaşan konuk belediye başkanı, şunları ifade etti: “Öncelikle Bursagaz’ın teknik alt yapısını görünce çok şaşırdım. Ama en iyi teknik bile iyi bir yönetim olmayınca tek başına yetmiyor. Personel ve yönetimin çok iyi çalıştığını görüyorum. Bundan dolayı müşterilerin neden bu kadar memnun kaldığını daha iyi anlıyorum. Bursagaz benim gözümde hem iyi bir firma hem de Türk ve Alman ortaklığını çok güzel temsil ediyor.”
ÖZDEN: BURSA VE OLDENBURG ARASINDA EWA MERKEZLİ İLİŞKİLER KURULABİLİR
Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden ise ileriye yönelik şehirlerarası bazı işbirlikleri olabileceğini belirtti. Schwandner’in aynı zamanda Bursagaz’ın denetim kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Özden, ileride Bursa ve Oldenburg arasında EWA merkezli daha geniş ilişkilerin kurulabileceğini vurguladı. Özden, Bursagaz olarak burada ara bir rolleri olduğunu ve işbirliklerin kurulması için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını kaydetti.
AKDEMİR: ALMANYA VE TÜRKİYE ARASINDA TARİHİ DOSTLUKLAR VAR
İl Özel İdaresi Başkanı Nedim Akdemir da Almanya ile Türkiye’nin tarihe dayanan dostlukları bulunduğunu belirterek, “Oldenburg şehri de yakın gelecekte Bursa’nın kardeş şehirlerinden biri olmaya aday bir şehirdir. Ancak sanıyorum en kısa sürede Bursa şehrine tekrar gelecek çünkü kendisi Bursa’yı çok sevdi. Bu dostluklar, geliş gidişler ne kadar sık olursa, birbirimizi ne kadar iyi tanırsak gelişmeleri daha iyi olacağına inanıyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Alman belediye başkanından Bursagaz’a övgü

Alman belediye başkanından Bursagaz’a övgü

Alman belediye başkanından Bursagaz’a övgü

Alman belediye başkanından Bursagaz’a övgü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.