1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altın Vuruş Öldürdü
Altın Vuruş Öldürdü

Altın Vuruş Öldürdü

Mersin'de bir genç evinin tuvaletinde uyuşturucu kullandığı malzemelerle birlikte ölü bulundu.

A+A-

Mersin'de bir genç evinin tuvaletinde uyuşturucu kullandığı malzemelerle birlikte
ölü bulundu. Evli ve bir çocuk sahibi gencin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay merkez Toroslar İlçesi Alsancak Mahallesi 78037 Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerindeki bir apartmanın zemin katında oturan Gökhan Karataş'tan (31) iki gündür haber alamayan komşusu, yedek anahtarla eve girdi. Şüphe üzerine tuvalete bakan komşusu, Gökhan Karataş'ın burada hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Bunun üzerine hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin muayenesinde Gökhan Karataş'ın hayatını kaybettiği anlaşılırken yanında ise uyuşturucu enjektesinde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olay Yeri İnceme Ekiplerinin çalışmasının tamamlamasının ardından Karataş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir çocuk sahibi olan Gökhan Karataş'ın eşinin, yakınlarını ziyaret için Gaziantep'te olduğu belirtildi. Olay yerine gelen annesi ve yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Altın vuruş yaparak hayatın kaybettiği tahmin edilen Karataş'ın uyuşturucu kullanmaktan iki kaydının olduğu öğrenildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.