1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Altınbaşak’tan Minik Öğrencilere Yap Boz Şenliği
Altınbaşak’tan Minik Öğrencilere Yap Boz Şenliği

Altınbaşak’tan Minik Öğrencilere Yap Boz Şenliği

Isparta’da faaliyet gösteren Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu anaokulu öğrencilerine yap boz şenliği düzenledi.

A+A-

Isparta’da faaliyet gösteren Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu anaokulu öğrencilerine yap boz şenliği düzenledi. Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen etkinliğe Isparta’daki bir çok anaokulu ve anasınıflarından öğrenciler katıldı.
Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte ilk olarak Altınbaşak İlköğretim Okulu konferans salonunda okulun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ali Kıvrak tarafından öğrenci velilerine ‘’1. Sınıfa Uyum’’ konulu seminer verildi.
Velilere seminer verilirken, öğrenciler de büyük bir heyecanla yap boza başladı. 320 öğrencinin katıldığı yap boz şenliği büyük bir heyecanla devam etti.
Yap bozlarını bitiren öğrenciler dışarıda kendileri için kurulan şişme parkta oyun oynamaya başladı. Onlarca öğrenci parklarda coşku içinde oynarken, palyaçolar da miniklerin yüzlerini boyayarak şenliğe ayrı bir renk kattılar. Daha sonra öğrenciler okula getirilen küçük trene bindiler. Ayrıca şenlikte minik öğrencilere pamuk şeker, arkasından da Isparta’nın geleneksel yemeği olan kabune, helva ve ayran ikram edildi.
Bütün öğrencilerin her şeyden ücretsiz faydalandığı şenlikte ayrıca öğrencilere Özel Altınbaşak İlköğretim Okulu tarafından tişört, şapka, kalem kutusu, kalem ve silgi gibi hediyeler verildi.
Okul idaresi böyle bir şenliğin amacının; çocuklarımızın kendilerine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmek, bilimsel düşünme alışkanlığı kazanabilmek, ilgi ve yeteneklerini geliştirebilmek olduğunu söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.