1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Anadolu Harikalar Diyarı Ramazan'da Hizmete Girecek
Anadolu Harikalar Diyarı Ramazanda Hizmete Girecek

Anadolu Harikalar Diyarı Ramazan'da Hizmete Girecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır emek verdiği, Türkiye'nin en büyük tematik parkı Harikalar Diyarı Projesi'nde sona gelindi.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır emek verdiği, Türkiye'nin en büyük tematik parkı Harikalar Diyarı Projesi'nde sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki; Hayvanat Bahçesi, Su Kayağı Parkı, spor alanları, sosyal tesisler gibi 10 ayrı bölümün yer aldığı Harikalar Diyarı'nda gezi ve incelemelerde bulundu.

ÖZHASEKİ ASLANI KUCAĞINA ALDI

Başkan Özhaseki'nin Harikalar Diyarı'nda bir sonraki durağı hayvanat bahçesi oldu. İçerisinde aslan, kaplan, puma, ayı, piton, midilli, lama gibi envai çeşit hayvanların yer aldığı hayvanat bahçesinde incelemelerine devam eden Başkan Özhaseki, burada bulunan bir aslan yavrusunu da kucağına alarak sevdi. Daha sonra tropikal iklimlere ait değişik türdeki kuşların bulunduğu alanlara geçen Başkan Özhaseki, burada ise yavru bir baykuşu yakından inceledi.

RAMAZANDA HİZMETTE

Son olarak Mazaka Land olarak adlandırılan eğlence merkezine giden Başkan Özhaseki, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Özhaseki, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özhaseki, Harikalar Diyarı'nda sona yaklaşıldığını belirterek "Şu an içinde bulunduğumuz yer, Mazaka Land diye adlandırdığımız bölüm. Hizmete giren bu bölümde gençlerin keyifli vakit geçireceği envai çeşit aktiviteler bulunuyor. Diğer bölümleri de Ramazan Ayı'ndan önce yetiştirmeye çalışıyoruz. Ramazan'da akşama kadar oruç tutan hemşehrilerimiz, Harikalar Diyarı'na gelerek ferahlarlar diye düşünüyoruz. Çok keyifli mekanlar inşallah Ramazan öncesinde hemşehrilerimizin hizmetinde olacak" dedi.
CİHAN

Anadolu Harikalar Diyarı Ramazan'da hizmete girecek

Anadolu Harikalar Diyarı Ramazan'da hizmete girecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.