1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ankara'yı korkutan patlama sesi
Ankarayı korkutan patlama sesi

Ankara'yı korkutan patlama sesi

Ankara'nın birçok yerinde duyulan şiddetli patlama sesi panik yarattı. Habertürk'te yer alan habere göre, Batıkent-OSTİM arasından geldiği tahmin edilen sesin kaynağı bilinmiyor.

A+A-

Polis ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan detaylı araştırmada somut bir bulguya rastlanılmadı. Ankara'da saat 13.30 sıralarında şehrin birçok yerinden duyulan şiddetli patlama sesi korkuya neden oldu.

Patlama sesinin duyulmasının ardından polise ihbar yağdı. Polis ekipleri bunun üzerine şehir genelinde araştırma yapmaya başladı. Sanayi bölgeleri başta olmak üzere şehrin her noktasında itfaiye ve sağlık görevlileriyle askeri görevliler, koordineli şekilde yapılan detaylı araştırmada somut bir bulguya rastlamadı. Patlama sesinin nereden geldiği veya nasıl oluştuğuysa tespit edilemedi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada "Ankara'da bir patlama" olduğuna dair iddialar yayıldı. Ankara Valiliği ise bir açıklama yaparak 112 ve 155 ihbar hatlarına hiç bir ihbar yapılmadığını duyurdu.

Ankara Valiliği'nden, Ankara'da bir patlama meydana geldiğine dair sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan haberlerle ilgili açıklama geldi.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada "Şu ana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde Valiliğimizce açıklama yapılacaktır" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.