1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antakya’daki Yerel Gazete Sayısı 15’ten 8’e Düştü
Antakya’daki Yerel Gazete Sayısı 15’ten 8’e Düştü

Antakya’daki Yerel Gazete Sayısı 15’ten 8’e Düştü

Antakya’da günlük olarak yayınlanan gazete sayısı 15’ten 8’e düştü. Basın İlan Kurumu Hatay Şubesi'nin kuruluşunun ardından kent genelinde çıkarılan yerel gazetelerin daha kaliteli olması amacıyla başlatılan çalışma kapsamında 15 olan gazete sayısı 8’e i.

A+A-

Antakya’da günlük olarak yayınlanan gazete sayısı 15’ten 8’e düştü. Basın İlan Kurumu Hatay Şubesi'nin kuruluşunun ardından kent genelinde çıkarılan yerel gazetelerin daha kaliteli olması amacıyla başlatılan çalışma kapsamında 15 olan gazete sayısı 8’e indirildi. Yarıya düşen gazete sayısı künefe kesilerek kutlandı.

    Ülke genelinde gazete birleşmeleri pasta kesilerek kutlanırken Hatay yine farklılığını gösterdi birleşmeler Hatay’la özdeşleşen künefe tatlısının ikramı ile kutlandı. Birleşme toplantısına Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Delibaş, Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Murat Uçar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve gazete imtiyaz sahipleri katıldı.
Kutlamada konuşan Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Delibaş, bir yıllık bir çalışmanın ardından 15’den 8’e düşen gazete sayısıyla birlikte Hatay’daki yerel basının daha güçlü hale geleceğini söyledi. Gazetelerin birleşmesiyle birlikte artık çok daha kaliteli ve içeriği bol bir yerel basın göreceklerini belirten Delibaş, birleşmede emeği geçen herkese teşekkür etti.

    Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Murat Uçar da uzun bir çalışmanın ardından birleşmelerin olduğunu, bu süreçte kendilerine destek olan ve her zaman yanlarında duran gazete sahiplerine teşekkür etti.

    Gazetelerin birleşmeleri üzerinde ‘Hatay’ yazan künefe kesilerek kutlandı CİHAN

Antakya’daki yerel gazete sayısı 15’ten 8’e düştü

Antakya’daki yerel gazete sayısı 15’ten 8’e düştü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.