1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya’da 22 Bin Çocuk Trafik Eğitimi Aldı
Antalya’da 22 Bin Çocuk Trafik Eğitimi Aldı

Antalya’da 22 Bin Çocuk Trafik Eğitimi Aldı

Antalya’da 22 bin ilkokul öğrencisi trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Antalya Kepez Belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile trafik kuralları konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan eğitim projesinin 2012-2013 dönemi.

A+A-

Antalya’da 22 bin ilkokul öğrencisi trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Antalya Kepez Belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile trafik kuralları konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan eğitim projesinin 2012-2013 dönemi tamamlandı.

Proje kapsamında Sakarya Bulvarı Yeşiltepe Mahallesi’ndeki Kepez Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda, 10 ay boyunca çocuklara trafik kuralları hakkında ders verildi. Parkta, ilçedeki tüm ilkokulların 2. 3. ve 4. sınıflarından 22 bin öğrenci ağırlandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polisleri, teorik ve pratik derslerle öğrencileri trafik kuralları hakkında bilgilendirdi. Kepez Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ndaki trafik dersleri önümüzdeki eylül ayından itibaren yeniden başlayacak.

Zaman zaman parkı ziyaret ederek eğitim çalışmalarını yakından takip eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Antalya Emniyet Müdürlüğü ile çocukları trafik kuralları hakkında bilinçlendirme konusunda başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını söyledi. İnsanların trafik konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitimle, trafik kazalarının sayısının azaltılabileceğine işaret eden Başkan Tütüncü, Kepez Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda başlattıkları eğitim çalışmasının da bu amaca hizmet ettiğinin altını çizdi.

Tütüncü, projede görev alan belediye çalışanlarına ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
CİHAN

Antalya’da 22 bin çocuk trafik eğitimi aldı

Antalya’da 22 bin çocuk trafik eğitimi aldı

Antalya’da 22 bin çocuk trafik eğitimi aldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.