1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu
Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu

Antalya polisi tarafından zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Antalya polisi tarafından zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 4 kilo eroin, 500 gram kokain, 500 gram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önce düzenledikleri operasyon kapsamında yeni bir çalışma yaptı. Yaklaşık 2 hafta önce düzenlenen operasyonda turizm sezonun açılmasını fırsat bilen zehir tacirleri piyasaya sürmek için getirdikleri 1 ton 415 kilogram uyuşturucuyla yakalanmış, operasyon kapsamında 17 kişi tutuklanmıştı. Bu operasyonun ardından eğlence merkezlerini mercek altına alan ekipler, bu kez buralara uyuşturucu kuryeliği yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda genişletilen operasyon kapsamında Antalya, Diyarbakır, Mersin ve Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

        Operasyon kapsamında toplam 20 kişi gözaltına alınırken, 4 kilo eroin, 500 gram kokain, 500 gram ve bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde satmak, aracılık yapmak ve uyuşturucu madde temin etmek' suçlamasıyla gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorguları devam ediyor. CİHAN

Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.