1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ardahan'da Karla Mücadele Çalışması Sürüyor
Ardahanda Karla Mücadele Çalışması Sürüyor

Ardahan'da Karla Mücadele Çalışması Sürüyor

Ardahan Belediyesi karla mücadele ekipleri, şehir merkezinde kalınlığı 80 santimetreye ulaşan karları temizlemek için aralıksız çalışıyor.

A+A-

Ardahan Belediyesi karla mücadele ekipleri, şehir merkezinde kalınlığı 80 santimetreye ulaşan karları temizlemek için aralıksız çalışıyor. Şehir merkezinde mahallere giden yolların kapanmasının ardandan harekete geçen ekipler, 3 kepçe bir greyderle kar temizliği yapıyor. Ardahan genelinde, ana arterlerde çalışmalar 24 saat devam ediyor. Yoğun tipi nedeniyle özellikle hastane mevkii, TOKİ civarları ve çevre yolunu bağlayan büyük Kars Caddesi'nde çalışmaları sürüyor.

Fen İşleri Müdürü Kemal Odabaşı'nın yakından takip ettiği çalışmalarda, yol ve kaldırımlar kardan arındırılıyor. Şehir merkezinde kapalı yol olmadığını ifade eden Odabaşı, " Yoğun kar yağışıyla beraber hava şartlarının ağırlaşması ve tipiye dönüşmesinden dolayı Ardahan genelinde, ana arterler de çalışmalarımız 24 saat devam ediyor. Kar yağışının durması ile üç kepçe ve bir greyder ile bütün mahallelere giriş yaptık. Şu anda da Karagöl Mahallesi'nde çalışma yapıyoruz. Ana arterlerimiz şu an açık; herhangi olumsuz bir durum yok. Caddelerde 80 santim üzerinde bir kar yoğunluğu var. Kenar semtlere çıktığınızda bu bir metreyi buluyor. Şu anda bütün ekiplerimiz seferber, bir yandan tuzlama çalışmalarımız da devam ediyor. Ama özellikle ağırlık verdiğimiz kar temizleme çalışmasıdır. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.
.
CİHAN

Ardahan'da karla mücadele çalışması sürüyor

Ardahan'da karla mücadele çalışması sürüyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.