1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ardahan'daki Dondurucu Soğuklardan Chp'li Vekil De Nasibini Aldı
Ardahandaki Dondurucu Soğuklardan Chpli Vekil De Nasibini Aldı

Ardahan'daki Dondurucu Soğuklardan Chp'li Vekil De Nasibini Aldı

Ardahan’da saman fiyatlarına dikkat çekmek için hayvan pazarına giden CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, donma tehlikesi geçirdi.

A+A-

Ardahan’da saman fiyatlarına dikkat çekmek için hayvan pazarına giden CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, donma tehlikesi geçirdi. Pazarda vatandaşlarla bir araya gelen ve saman için Kızılay’dan yardım istediğini açıklayan CHP’li Vekil, pazarda uzun süre kalınca, ayakları dondu.

    Hava sıcaklığının sıfırın altında 25 derece olarak ölçüldüğü şehirde, pazarda tüyleri buz tutan hayvanları kameralara gösteren CHP’li Öğüt, pazarda uzun süre vatandaşların sorunlarını dinledi. Üşüyen Vekil, pazar çıkışı bir kahvehaneye giderek ısındı. Ayakları üşüyen Ensar Öğüt, ayaklarını sobaya tutarak ısınmaya çalıştı.
    
    Yanan soba önünde ayakkabılarını da ısıtan Vekil Öğüt, havaların çok soğuk olduğuna dikkat çekti. Hava sıcaklığının sıfırın altında 27 derece olduğunu söyleyen Milletvekili Öğüt, “Ayak parmaklarım uyuştu. Tabi hayvan pazarını gezdim. Hava sıcaklığı eksi 27 derece. Hava çok soğuk ayak başparmaklarım uyuştu. Onun için soba önünde ısıtıyorum. Hakikaten çok kötü üşüdüm. Hani derler ya donarak ölmek ya da donmak ona benziyor. Allah’tan ateş var ki insanlar ısınıyor.” dedi.
CİHAN

Ardahan'daki dondurucu soğuklardan CHP'li Vekil de nasibini aldı

Ardahan'daki dondurucu soğuklardan CHP'li Vekil de nasibini aldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.