1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arkadaşını Öldürüp Kayıplara Karıştı
Arkadaşını Öldürüp Kayıplara Karıştı

Arkadaşını Öldürüp Kayıplara Karıştı

Kütahya’da iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

A+A-

Kütahya’da iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Olay, Menderes Caddesi Sanayi kavşağında meydana geldi. Mehmet Yıldırım ve olayın şüphelisi Muharrem K., Kıbrıs Caddesi üzerinde tartışarak Menderes Caddesi Sanayi kavşağına kadar geldi. Burada tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Muharrem K. yanında bulunan bıçakla Mehmet Yıldırım’ı bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı.

Kavga seslerini duyan benzinlik görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları incelemede Yıldırım’ın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım burada yapılan tüm müdahalelere rağmen aşırı kan kaybından hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın şüphelisi olarak tespit edilen ve olayın ardından kayıplara karışan Muharrem K.’nın yakalanması için için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.