1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Askon, Amasya’da Görev Dağılımı Yaptı
Askon, Amasya’da Görev Dağılımı Yaptı

Askon, Amasya’da Görev Dağılımı Yaptı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Amasya Şube Başkanı Adnan Keskiner, "En temel hedefimiz; üye işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak, haksızlıkların giderilmesi mücadelesini vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda b.

A+A-

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Amasya Şube Başkanı Adnan Keskiner, "En temel hedefimiz; üye işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak, haksızlıkların giderilmesi mücadelesini vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda bulunmaktır." dedi.

ASKON Amasya Şubesi, gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında görev dağılımı yaptı. Amasya Şube Başkanı Adnan Keskiner’in yardımcılığına Burak Çiftçioğlu, Vecdi Kozlu, Yusuf Sezenoğlu ve Ümit Ağış getirilirken, genel sekreterliğe İlker Erdem, muhasipliğe ise Hüseyin Uysal getirildi. Şube Başkanı Adnan Keskiner, yaptığı açıklamada, genel kurul sonrasında birbirinden kıymetli arkadaşlarla çalışacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Keskiner, şöyle dedi:

"ASKON, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran etkin bir kuruluştur. Üyelerimizin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyelerimiz arasında sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren işbirliği alanları ve projeleri üreten ekonomide ahlak ilkelerini öncelik olarak bilmektedir.

Peygamberimiz'in (sas) ticari hayatı ASKON üyelerine en iyi örnektir. ASKON, ekonomik merkezli bir sivil toplum kuruluşudur ancak ilgi alanımız, sadece ekonomi ile sınırlı değildir.
Sosyal, siyasal ve kültürel meselelerde, her zaman ilgi alanımız olmuştur. Resmi daireler ve diğer sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelip, sosyal ve ekonomik politikalar üretmek, ortak çalışmalara katkı sağlamak ve bunlar için gerekli yatırımları yapmaktır.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.