1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aso Başkanı Özdebir'den Yenimahalle Belediyesi'ne Ziyaret
Aso Başkanı Özdebirden Yenimahalle Belediyesine Ziyaret

Aso Başkanı Özdebir'den Yenimahalle Belediyesi'ne Ziyaret

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ve ASO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğanlar ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ve ASO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğanlar ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Ankara’nın sanayileşmesi ve sanayinin önündeki sorunların konuşulduğu ziyarette, ASO, TÜSİAV ve Yenimahalle Belediyesi arasında yapılabilecek işbirliği imkânları da masaya yatırıldı.

Ankara’nın dört bir yanının sanayi olduğunu belirten Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çarpık sanayileşmenin olmadığını ifade etti. Büyük şehirlerde yerel yönetimlerin sanayicilerle iç içe olmamasından dert yanan Yaşar, “Yerel yönetimler, demokratik kitle örgütleri, sanayiciler, sivil toplum kuruluşları iç içe, istişare halinde olmalı. Şehrimizin geleceği için birlikte hareket etmeliyiz. Memur kentinden sanayi kentine giden Ankara’yı geleceğe daha planlı ve programlı hazırlamalıyız. Bu nedenle karşılıklı işbirliği ve diyalog çok önemli. Yenimahalle Belediyesi olarak Ankara’yı geleceğe taşıyacak her türlü projeye elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.

Kurumlararası işbirliğin şehirleşme açısından önemine değinen Özdebir ise bir şehri, tarımıyla sosyal hayatıyla, sanayisiyle, ticaretiyle bir bütün olarak ele almak gerektiğini söyledi. Özdebir, “Bütün bu alanların eşit düzeyde gelişimi sağlanarak ilin gelişmesi sağlanabilir. Ankaralılar olarak idareci, siyasetçi, yatırımcı olarak aynı hedefe aynı şekilde ve eş zamanlı atış yapılması gerekir.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.