1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Aspendos Festivali, 'Carmen' Operası İle Kapanacak
Aspendos Festivali, Carmen Operası İle Kapanacak

Aspendos Festivali, 'Carmen' Operası İle Kapanacak

20. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, son gösterisinde Mersin Devlet Opera ve Balesi, Georges Bizet’in 'Carmen' operasını sahneleyecek.

A+A-

20. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, son gösterisinde Mersin Devlet Opera ve Balesi, Georges Bizet’in 'Carmen' operasını sahneleyecek. Gösteri 22 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de gerçekleştirilecek.

Recep Ayyılmaz tarafından sahneye konulan eserde orkestrayı Vladimir Lungu yönetecek. Koro şefliğini Oleg Constantinov’un, çocuk korosu şefliğini ise Reyhan Bezdüz’ün üstlendiği eserde, dekor tasarım Seyhan Atamer, kostüm tasarımı Gizem Betil, koreografi Neslihan Öztürk ve ışık tasarımı Müfit Özbek imzasını taşıyor.

Festivalin kapanış temsili olan eserde, 'Carmen' karakterini canlandıran Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Ferda Yetişer’e, dünyaca ünlü İspanyol tenor Enrique Ferrer 'Don Jose' rolüyle eşlik ederken, Arda Aktar 'Escamillo', Bengi İspir Özdülger 'Michalea', Ufuk Kasar 'Zuniga', Mehmet Erkoç 'Morales', Funda Uyanık 'Frasquita', Dilara Köse 'Mercedes', Serkan Karagöz 'Le Dancaire' ve Deniz Karausta 'Le Remendado' rolüyle sahne alacak.

CİHAN

Aspendos Festivali, 'Carmen' operası ile kapanacak

Aspendos Festivali, 'Carmen' operası ile kapanacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.