1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Atalay: Nur Camii Külliyesi Kırıkkale’nin Cehresini Değiştirecek
Atalay: Nur Camii Külliyesi Kırıkkale’nin Cehresini Değiştirecek

Atalay: Nur Camii Külliyesi Kırıkkale’nin Cehresini Değiştirecek

Bir alışveriş firmasının açılışına katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’nin merkezine yapılacak olan Nur Cami...

A+A-

Bir alışveriş firmasının açılışına katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’nin merkezine yapılacak olan Nur Camii Külliyesi’nin şehrin cehresini değiştireceğini söyledi.

Beşir Atalay, Milletvekilleri Ramazan Can, Oğuz Kağan Köksal, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve alışveriş merkezi yönetim kurulu başkanı Mustafa Altunbilek'le birlikte açılış kurdelesini kesti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Atalay, bazı vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nur Camii Külliyesi inşaatına değinen Atalay, "Külliye 2014 yılında tamamlandığı zaman şehir büyük bir ihtişama kavuşacak. Külliyetinin yapımında alışveriş merkezinin önemi çok büyük ve aylık 150 bin lira kira ödüyor." dedi. Külliyeye herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Atalay, "Nur Camii yapımı ile birlikte şehrin merkezide güzel bir görünüm olacak. Dışardan gelen misafirlerimizi gezdireceğimiz bir alana oluşacak." diye konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.