1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Atık Pil Ve Mavi Kapak Getirene Diş Macunu Ve Fırça Hediye
Atık Pil Ve Mavi Kapak Getirene Diş Macunu Ve Fırça Hediye

Atık Pil Ve Mavi Kapak Getirene Diş Macunu Ve Fırça Hediye

Kayseri Develi Belediyesi, başlattığı kampanya ile atık pil ve mavi kapak getiren öğrencilere diş macunu ve fırça hediye ediyor. Develi Belediye Başka...

A+A-

Kayseri Develi Belediyesi, başlattığı kampanya ile atık pil ve mavi kapak getiren öğrencilere diş macunu ve fırça hediye ediyor.

Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk bilincini kazandırılması amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını ifade etti.

Özkan, “Öğrencilerimizin aynı zamanda çevreye duyarlılığı ve ailelerinin katkısı ile Develi ilçemizin öncü olmasını sağlıyoruz. Atık pille mavi kapakları ekonomiye kazandırıyor çevremizi temizliyoruz. Yine mavi kapakla bir engellimiz tekerlekli sandalyeye kavuşacak. Bunun yanında belediye olarak öğrencilerimizin diş sağlığı için diş macunu ve fırça hediye ediyoruz.” dedi.

Seyrani İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Tuna ise beşinci sınıf öğrencilerinin topladığı mavi kapak ve pilleri belediye yetkililerine teslim etti. Belediye, okulun bütün öğrencilerine diş fırçası ve macun seti hediye etti.

Kampanyanın devam ettiği bildirildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.