1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ato’dan Kadın Girişimcilere ‘seçime Katılın’ Çağrısı
Ato’dan Kadın Girişimcilere ‘seçime Katılın’ Çağrısı

Ato’dan Kadın Girişimcilere ‘seçime Katılın’ Çağrısı

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Ali Gizer, önümüzdeki aylarda yapılacak oda seçimlerinde, yönetimde daha çok kadını görmek istediklerini söyledi.

A+A-

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Ali Gizer, önümüzdeki aylarda yapılacak oda seçimlerinde, yönetimde daha çok kadını görmek istediklerini söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Esra Özden, ATO Başkanı Gizer’i ziyaret etti. Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Aysel Eyüboğlu, Özden Hozatlı ile İcra Kurulu üyeleri Zeynep Kırılmış ve Esma Yıldız’ın da katıldıkları ziyaret sırasında konuşan ATO Başkanı Gizer, iş dünyasındaki kadın sayısının artmasını ve daha etkin konuma ulaşmasını istediklerini kaydetti. Ali Gizer, "Bayanların olduğu yerde mutlaka bir düzen olur. Bu bakımdan tüm oluşumların içerisinde kadınların bulunması gerektiğine inanıyorum." dedi.

ATO’nun önümüzdeki aylarda gerçekleşecek seçim sürecine kadınların etkili bir şekilde katılımından mutluluk duyacaklarını vurgulayan Gizer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizleri meslek komitelerimizde, meclisimizde, yönetim kurulumuzda görmekten büyük bir memnuniyet duyacağız. Bu bakımdan iş kadınlarımızı, oda seçimleri sürecine dahil olmaya davet ediyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Kadın Girişimciler Kurulumuzun iş dünyasındaki 246 iş kadınımızı temsil eden başarılı bir organizasyon olduğunu biliyoruz. Bu organizasyonun Adana yararına önemli proje ve etkili çalışmalarla daha da büyümesi temennimiz."

Esra Özden de seçimlerin ardından gerçekleştirdikleri ziyaretlerde gündeme getirilen öneri ve düşünceler doğrultusunda bir yol haritası hazırlayarak, bu doğrultuda gerçekleştirecekleri faaliyetlerle Adana’ya yakışan bir kurum olmak istediklerini vurguladı. Özden, "Ziyaretlerimizin ardından İcra Kurulu olarak toplanarak Adana’nın gelişmesine katkı sağlayacak projelerimizi Adana bölgesindeki oda ve borsalarımızın desteğiyle hayata geçireceğiz. Kadınlarımızın gerek iş dünyasındaki, gerekse sosyal yaşamdaki varlığını ve etkinliğini artırmanın çok büyük önem taşıdığını biliyoruz. Amacımız kadın girişimciler arasında işbirliği ve dayanışma ortamı yaratarak ekonomi ve toplum hayatında daha etkin bir şekilde yer alabilmektir. Tüm çalışmalarımız, mevcut kadın girişimcilerin varlığını güçlendirmek, diğer yandan da girişimci sayısının artmasını sağlayarak kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmaya yönelik olacaktır. Adana Ticaret Odası’nı da bu yöndeki çalışmalarımızda her zaman yanımızda görmeyi arzuluyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.