1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ato'nun Yeni Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı
Atonun Yeni Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

Ato'nun Yeni Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

Adana Ticaret Odası’nın, 2013-2017 dönemindeki yöneticilerinin belirlenmesine yönelik olarak, 11 Mayıs tarihinde başlayan seçim süreci, Yönetim Kurulu’nun görev paylaşımıyla sona erdi.

A+A-

Adana Ticaret Odası’nın, 2013-2017 dönemindeki yöneticilerinin belirlenmesine yönelik olarak, 11 Mayıs tarihinde başlayan seçim süreci, Yönetim Kurulu’nun görev paylaşımıyla sona erdi.

Atila Menevşe’nin başkan olarak görev yapacağı ATO’nun yeni Yönetim Kurulu’nda, Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Şahbaz ile Halis Bayrak, Sayman Üyeliğe ise Zübeyt Şendur getirildi. Mehmet Özel, Cevdet Şeker, Erdinç Güneyli, Emine Nargile, Yücel Bayram, Şahin Güneşer ve Muzaffer Emin Yumuşak ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

ATO’nun yeni dönemde 47 Meslek Komitesi’nden 109 temsilcinin görev yapacağı, meclis başkanlığı seçimleri sonucunda Meclis Başkanlığı’na Tarkan Kulak, başkan yardımcılığı görevlerine İsmail Arslan ve Mustafa Kemal Attila, Meclis katip üyeliklerine ise Serhan Burak Köse ve Ahmet Sürerdamar getirilmişlerdi.

ATO Disiplin Kurulu ise, Cemal Ülger, Mahmut Köse, Ahmet Görür, Fahri Özer, Hasan Erdeve, Ömer Faruk Sakarya’dan oluşmuştu.

TOBB Genel Kurulu Delegeliği seçimleri sonucunda ise ATO’yu temsil edecek isimler şöyle sıralandı: “Halil Avcı, Levent Yamaç, Ahmet Yüreli, İsmail Babacan, Hüseyin Çalışkan, Galip Şire, Selahattin Yuvalı, Hüseyin Sağır, Yaşar Biniciovat, Semih Karademir, Mustafa Barışık, Abdulkadir Aksoy, Nedim Serintürk, Yüksel Yavuz, Serhan Köse, Nadir Özata, Murat Şahin, Mehmet Şah Aba, Mehmet Karcı, Mustafa Kemal Attila, Hasan Ayyıldız, Erdoğan Karataş ve Cevdet Baskın.”

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe tarafından yapılan ortak açıklamada, “Behiç Pakyürek ve Ali Gizer’den devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşıma gayretinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu bulunmamalıdır.” denildi.

İlk aşamada meslek komiteleri ve meclis üyelerinin belirlenmesiyle başlayan, sonraki süreçte ise meclis başkanlığı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB genel kurulu üyelerinin belirlendiği seçimlerde, 10 bin dolayında üyenin oy kullanmasına karşın hiçbir önemli olay yaşanmamasının oldukça anlamlı olduğunu vurgulayan Kulak ve Menevşe açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: “Çukurova ve ülke ekonomisinin gelişmesi konusunda bir motor işlevi yürüterek ülkemizin aydınlık geleceği için kurulduğu 119 yıldır çaba harcayan odamız, hedeflerine ulaşabilme doğrultusundaki çalışmalarına bundan böyle daha da artan bir gayretle devam edecektir. “ denildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.