1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Atso Heyeti, Bakan Ergin Ve Çağlayan’ı Ziyaret Etti
Atso Heyeti, Bakan Ergin Ve Çağlayan’ı Ziyaret Etti

Atso Heyeti, Bakan Ergin Ve Çağlayan’ı Ziyaret Etti

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin Hatay'daki barış ve kardeşçe yaşama kültürünün tüm dünyaya yayılması gerektiğini söyledi.

A+A-

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin Hatay'daki barış ve kardeşçe yaşama kültürünün tüm dünyaya yayılması gerektiğini söyledi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yeni yönetimi Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı ziyaret etti.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabit Karadeniz, Rasim Ray, Cemil Gündüz, İbrahim Güler, Sabit Coşkun’dan oluşan ATSO heyeti, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı ziyaret etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ülkedeki birlik ve beraberliği hiçbir gücün bozamayacağını söyledi. Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyarette, Hatay’daki hoşgörüye ve kardeşçe yaşama kültürüne her yerde ihtiyaç olduğunu belirtildi. Çinçin, "Bu ülkede hepimiz kardeşiz. Bizler Hatay’da hoşgörü ortamını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve bu hoşgörü ortamının tüm ülkeye yayılmasını diliyoruz.” dedi. Çinçin, Hatay’daki Sivil Toplum Kuruluşları olarak bir Diyalog Platformu oluşturularak bu platformun faaliyetlerinden de bahsetti.

Diyalog Platformu'nun amacının ilimizdeki ve ülkemizdeki hoşgörü ortamına zarar gelmemesi için oluşturulduğunu dile getiren Çinçin, “Huzurumuzu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Ülkemizdeki kardeşlik ve hoşgörü ortamı tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir. Ülkemizdeki sevgi, barış ve kardeşlik ortamının bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

ATSO Heyeti, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in ardından Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı ziyaret etti. ATSO Başkanı Çinçin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a Hatay’daki ekonomik verilerle ilgili bilgiler verirken, Hatay’ın en önemli iş alanlarından biri olan nakliye sektöründeki sıkıntılardan söz etti.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ATSO Yönetim Kurulunun üyelerinin sıkıntıları ile çözüm önerilerini paylaşmasının ve bu anlamdaki girişimlerini son derece başarılı bulduğunu ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarının vatandaşların sorunlarının çözümünde ilk adreslerden biri olması gerektiğini vurgulayan Çağlayan, Hatay ve ülkedeki ticaret ve sanayi erbabının sıkıntılarının farkında olduklarını ve bu sıkıntıların çözümü için aralıksız çalıştıklarını dile getirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.