1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı Misafirlerini Ağırladı
Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı Misafirlerini Ağırladı

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı Misafirlerini Ağırladı

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği (AYGED), Avrupalı misafirlerini ağırladı. Avrupa Birliği (AB) Grundtvig programı kapmasında, Polonya’nın organizatörlüğünde "A New Way to Social Skills (Sosyal Becerilere Yeni Tarzlar)" projesini yürüten AYGED, Avrupalı.

A+A-

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği (AYGED), Avrupalı misafirlerini ağırladı. Avrupa Birliği (AB) Grundtvig programı kapmasında, Polonya’nın organizatörlüğünde "A New Way to Social Skills (Sosyal Becerilere Yeni Tarzlar)" projesini yürüten AYGED, Avrupalı gönüllüleri Aydın’daki proje çalışmaları hakkında bilgilendirdi. İtalya, Polonya, İsveç ve Macaristan’dan 14 gönüllünün katıldığı programda misafirler, Aydın'dan ve Türk halkının misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını söyledi. AYGED’in dezavantajlı fertlere yönelik çalışmalarını yerinde inceleyen gönüllüler, en çok ebru sanatından etkilendi.

Proje ve ziyaretle ilgili bilgi veren AYGED Başkanı Şenol Tayfun, gönüllü dernek üyeleriyle birlikte topluma faydalı olabilmek için öğrenciler, eğitimciler ve velilerle ilgili çalışmalar yaptıklarını, bu sayede birçok öğrenciye kurs verdiklerini söyledi. Avrupa’daki derneklerle AB kapsamında projeleri tanıtmak amacıyla bu tür ziyaretler yapıldığını belirten Tayfun, “Avrupalı misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyduk. Dezavantajlı çocuklarımız için yaptığımız çalışmalar hakkında yerinde bilgi verdik. Çalışmalarımızı olumlu buldular, kendileri de çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ebru sanatımıza hayran kalan misafirlerimiz, eğitmenimizle birlikte ebru yaptı.” dedi. CİHAN

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı misafirlerini ağırladı

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı misafirlerini ağırladı

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği Avrupalı misafirlerini ağırladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.