1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ayim Başkanı, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti
Ayim Başkanı, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

Ayim Başkanı, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) Başkanı Hakim Tuğgeneral Abdullah Arslan ve üyeler, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) Başkanı Hakim Tuğgeneral Abdullah Arslan ve üyeler, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

    Kurum faaliyetleri dahilinde eğitim toplantıları yapmak üzere kente geldiklerini belirten Arslan, Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını, kentin bir çok değerlere ve güzelliklere sahip olduğunu söyledi. Arslan, “Burada yapacağımız çalışmalar eminim ki çok verimli olacaktır. Afyonkarahisar Valisi olarak bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve nazik karşılamalarınızdan dolayı size teşekkür ediyor, çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.’’dedi.

    Vali Balkanlıoğlu da, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum içindeki ve hukuku ilgilendiren konular hakkında yapılacak olan eğitim toplantısının Afyonkarahisar’da gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Balkanlıoğlu, “İnanıyorum ki bu toplantıda ülkemiz için önemli ve yerinde kararlar alınacaktır. Kendilerinin başarılı çalışmalarının devamı etmesi temennilerinde bulunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

    İrfan Balkanlıoğlu’nun makamında gerçekleştirilen ziyarette, İl Jandarma Komutanı J.Albay Okçin Akşit ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan da hazır bulundu.

    Günün anısına AYİM Başkanı Hakim Tuğgeneral Abdullah Arslan, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ‘Askeri Yüksek İdare Mahkemesi’ yazılı bir çini tabak hediye etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.