1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aynı Sitenin Bahçesine 7. Kez Araç Uçtu: 3 Yaralı
Aynı Sitenin Bahçesine 7. Kez Araç Uçtu: 3 Yaralı

Aynı Sitenin Bahçesine 7. Kez Araç Uçtu: 3 Yaralı

Ankara’da eğimli caddede kontrolünü kaybeden bir araç site bahçesine uçtu!..

A+A-

Ankara’da eğimli caddede kontrolünü kaybeden bir araç site bahçesine uçtu. Aynı bahçeye 7. kez araç düşmesine tepki gösteren mahalle sakinleri yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Sincan ilçesinin Osmanlı Mahallesi'nde öğle vakti olan kaza şöyle gerçekleşti:
Araçta iki çocuğu ile birlikte bölgede seyir halinde olan kadın sürücü, eğimli yolda Muammer Aksoy Sokağı'nın köşesindeki Çınar Sitesi'nin bahçesine uçtu. Site bahçesi içindeki çocuk parkına yakın yerde gerçekleşen kaza sırasında yoldan geçmekte olan bir çocuk aracın çarpması ile kolundan hafif yaralandı. Site bahçesine düşen araçtaki kadın sürücü ile iki çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

MAHALLELİ YOLU KAPATTI

Kaza sonrası yolun durumundan şikayet eden mahalle sakinleri, aynı yerde 7. kez aynı kazanın yaşanmasına tepki için yolu trafiğe kapattı. Yoldaki hatanın düzeltilmesi ve gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililer gelinceye kadar yolu trafiğe açmamak için direndi. Vatandaşlar, aynı sitenin bahçesine 7. kez araç uçtuğunu belirterek, yakınlarda okul bulunduğu için yolun bu durumu nedeniyle çocukları için endişelendiklerini ifade etti.

Bu arada yolun kapalı olduğunu gören diğer sürücüler güzergah değiştirmek zorunda kaldı. Aynı yerde bir hafta önce ilkokula giden bir çocuk da yaşadıklarını anlattı. Küçük çocuğun annesi de korktuğu için her gün çocuğunu okuldan almak zorunda olduğunu vurguladı. CİHAN

Aynı sitenin bahçesine 7. kez araç uçtu: 3 yaralı

Aynı sitenin bahçesine 7. kez araç uçtu: 3 yaralı

Aynı sitenin bahçesine 7. kez araç uçtu: 3 yaralı

Aynı sitenin bahçesine 7. kez araç uçtu: 3 yaralı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.