1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aysal'dan flaş şike açıklaması
Aysaldan flaş şike açıklaması

Aysal'dan flaş şike açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Yargıtay'ın şike sürecinde bu sene vermiş olduğu kararlar sonrasında Türk sporunun 3 Temmuz 2011 gerisine dönme sürecine girdiğini söyledi.

A+A-

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker'e karşı yapılacak son maça çıkılmaması konusuna açıklık getirirken, Türk futbolunda 3 Temmuz süreciyle başlayan şike soruşturmasını da "Pandora'nın Kutusu"nun açılmasına benzetti.

Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen aylık olağan divan kurulu toplantısında, "etik spor için boykot" maddesinin görüşülmesinde söz alarak üyelere hitap eden Ünal Aysal, ilk olarak Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın Fenerbahçe Ülker'le oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi son maçına çıkmaması süreci hakkında bilgi verdi.

Yönetim kurulu olarak o tarihte oldukça ciddi ve önemli bir karar almak zorunda kaldıklarını belirten Aysal, "Bu karar kolay ve ezbere alınabilecek bir şey değildi. Galatasaray, başarıya endeksli, kupaları kazanmak üzere organize olan bir kulüptür. Galatasaray, her şeyden önce etik spor, fair-play, dayanışma, kardeşlik ve dostluk bazında yapılan spor için kurulmuştur. Atalarımızın, bizden önceki yöneticilerimizin bize verdiği emanet budur" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.