1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ayşe Ziver Karataş İlköğretim Okulu Gelecek Yıla Yetiştirilecek
Ayşe Ziver Karataş İlköğretim Okulu Gelecek Yıla Yetiştirilecek

Ayşe Ziver Karataş İlköğretim Okulu Gelecek Yıla Yetiştirilecek

Bursa’nın Gemlik ilçesinde merhum işadamı Ziver Karataş’ın çocukları tarafından yaptırılan Ayşe Ziver Karataş İlköğretim Okulu’nun kaba inşaatı tamaml...

A+A-

Bursa’nın Gemlik ilçesinde merhum işadamı Ziver Karataş’ın çocukları tarafından yaptırılan Ayşe Ziver Karataş İlköğretim Okulu’nun kaba inşaatı tamamlandı.

Eski Namık Kemal İlköğretim Okulu arsasında temeli 26 Şubat 2011 tarihinde atılan okul inşaatını gezen Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ve Okul Müdürü Mehmet Duran ile Okul Aile Birliği yönetimiyle birlikte inşaatı gezen Başkan Vekili Yılmaz, okulun eylül ayı öğrenim dönemine yetiştirilmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gelecek hafta sonunda tahta kalıplarının sökülerek tuğla örme işlemine geçileceği binanın çevresinde düzenleme yapılması için talimat veren Yılmaz, şu anda eski Kız Lisesi'nde öğrenim gören öğrencilerin önümüzdeki dönem eğitimlerini bu okulda yapacaklarını söyledi.

Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak okul; 687 metrekare alan üzerinde 20 derslik, 10 idari birim, laboratuvar, kantin, spor salonu ve 2 çok amaçlı salondan oluşacak.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.