1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aziziye Koleji, Yaz Döneminde Öğrencilerini Sınava Hazırlıyor
Aziziye Koleji, Yaz Döneminde Öğrencilerini Sınava Hazırlıyor

Aziziye Koleji, Yaz Döneminde Öğrencilerini Sınava Hazırlıyor

Erzurum Özel Aziziye Koleji, yaz dönemini daha verimli geçirmek için 12. sınıfa başlayan öğrencilere yönelik sınavlara hazırlık kursu düzenledi.

A+A-

Erzurum Özel Aziziye Koleji, yaz dönemini daha verimli geçirmek için 12. sınıfa başlayan öğrencilere yönelik sınavlara hazırlık kursu düzenledi. 30 gün sürecek kurslarda konu tekrarları yapılacağı gibi kitap bitirme ve rehberlik seminerleri de düzenlenecek.

Öğrencilerinin bir adım önde olmasını amaçladıklarını kaydeden Müdür Başyardımcısı Mehmet Konuk, faydalı bir tatil programı hazırladıklarını aktardı. Konuk, “Amacımız öğrencilerimizi 1 yıl sonra girecekleri üniversite sınavlarına daha iyi hazırlamak. Yaz dönemi bunun için bulunmaz fırsat. Öğrencilerimizi motivasyonlarının yüksek tutmak için rehberlik seminerleri yapıyoruz. Günlük 5 saat ders anlatımı ve 2 saat etüt uygulamamız var. Yazın öğrencilerimiz zamanı iyi değerlendirdiklerinde sezon başına gelindiğinde daha hazır ve daha stresten uzak bir süreç yaşamış oluyorlar.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin motivasyonunu artırmak için çeşitli sosyal etkinlikler düzenledikleri bilgisini veren Konuk, ayrıca ikramlarla öğrencilerin günlerini renklendirdiklerini aktardı. Velilerin bu uygulamadan oldukça memnun olduğunu dile getiren Konuk, “Tatil döneminde fedakârca ders anlatan öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi. Kurs üç etaptan oluşacak, bu çerçevede 150 saat ders, 60 saat etüt, seminerler, YGS, LYS denemeleri, kitap bitirme sınavları yapılacak.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.