1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Babacan, Polatlı'da Park Açılışı Yaptı!
Babacan, Polatlıda Park Açılışı Yaptı!

Babacan, Polatlı'da Park Açılışı Yaptı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Polatlı Belediyesi tarafından yaptırılan Necip Fazıl Parkı'nın ikinci etabının açılışını yaptı.

A+A-

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Polatlı Belediyesi tarafından yaptırılan Necip Fazıl Parkı'nın ikinci etabının açılışını yaptı.

Bir dizi açılış için Polatlı'ya gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi. Parkın açılışında konuşan Babacan, "Polatlı’nın özellikle ulaşım konusunda geldiği noktayı değerlendirecek olursak karayolunda Ankara’ya çok güzel kaliteli bir asfalt attık. Demiryolu bağlantısı Polatlı için çok çok önemli. Bunun yanında baraj konusu var bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Polatlı’yı biz eğitimde de önemli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Sadece ilk, orta, lise değil. Aynı zamanda yüksek öğretim seviyesinde de Polatlı’nın daha fazla tesise kavuşmasını arzu ediyoruz. Polatlı’mız aynı zamanda önemli bir ticaret ve bir sanayi noktası. Tarım Polatlı’nın en önemli alanlarından bir tanesi. Genel olarak baktığımızda şu anki Polatlı ile 10 yıl önceki Polatlı çok farklı. Arzu ediyorum ki bu güzel hizmetler devam etsin. Bir yandan hükümetimiz diğer yandan Belediyemiz Polatlı’ya güzel eserler kazandırmaya devam edecek.” dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, ise Necip Fazıl Parkı'nın birinci kısmının 6 yıl önce hizmete açıldığını söyledi.
Çelik, parkın 3 milyon 600 bin liraya mal olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan parkın açılışını yaparak, parkı gezdi. Babacan, parkın içerisinde bulunan güneş saati hakkında bilgi aldı. Babacan, parkın yanında bulunan taksi durağını ziyaret ederek taksicilerle bir süre sohbet etti.


CİHAN

Babacan, Polatlı'da park açılışı yaptı

Babacan, Polatlı'da park açılışı yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.