1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bade İşçil de boşanma kararı aldı
Bade İşçil de boşanma kararı aldı

Bade İşçil de boşanma kararı aldı

Ünlü oyuncu Bade İşçil, 'Evliliğim işkenceye dönüştü' diyerek sosyetik eşi Malkoç Sualp'ten boşanma kararı aldı. İşçil, soyadını sosyal medyadan sildi.

A+A-

Güzel oyuncu Bade İşçil, Malkoç Sualp ile olan sorunlu evliliğini bitirme kararı aldı. Oğlunun babası Malkoç Sualp tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını belirten İşçil, evliliğinin ilk dönemlerinde de boşanma kararı almış ancak vazgeçmişti. Bade İşçil'in avukatları dün yaptığı açıklamada; "Müvekkilimiz Bade İşçil Sualp, eşi Malkoç Sualp ile birlikteliğini bitirme kararı almıştır. Bildiğiniz gibi tarafların 11 aylık müşterek çocukları bulunmaktadır" bilgisini verdi. Ünlü oyuncu Bade İşçil'in geçtiğimiz ay açtığı boşanma davasında yer alan ifadeler herkesi şoke etmişti. Eşinin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne süren Bade İşçil, "Bebeğimi emzirmeme izin vermiyor, doğumhaneye girip oğlumla aramızda bağ olmasın diye göbek bağını kesmek istedi" gibi sarsıcı iddialarda bulunmuştu. Eşinin kendisini evden kovduğunu ve evcil köpeğini tekmeleyerek yaraladığını da iddia eden güzel oyuncu, Malkoç Sualp'ten de 600 bin lira tazminat ve aylık 70 bin lira nafaka talep etmişti. "Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok" diyen İşçil, daha sonra evliliğini yürütme kararı alıp davayı geri çekmişti.

2 yıldır sürdürdüğü evliliğinin 'işkence' olduğunu kendi ağzıyla dile getiren Bade İşçil'in önceki gün Malkoç Sualp'le şiddetli bir tartışma yaşadığı ileri sürüldü. Sosyetik eşinin yine sesini yükseltip kendisine hakaret etmesine artık dayanamayan İşçil, oğlunu da alıp babasının evine gitti. (Sabah)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.