1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bahar Koleji 10. Mezunlarını Uğurladı
Bahar Koleji 10. Mezunlarını Uğurladı

Bahar Koleji 10. Mezunlarını Uğurladı

Mersin’in Tarsus ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Bahar Koleji'nde 10'uncu kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

A+A-

Mersin’in Tarsus ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Bahar Koleji'nde 10'uncu kez mezuniyet heyecanı yaşandı.

Törende konuşan Okul Müdürü Ali Erdoğan, milleti millet yapan en büyük unsurun iyi yetiştirilmiş nesiller olduğunu söyledi. Öğrencileri geleceğin teminatı olarak iyi bir şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Erdoğan, “İnsana değer veriyoruz ve ‘eğitimde feda edilecek hiçbir fert yoktur’ düşüncesiyle hareket ediyoruz. Biliyoruz ki, bir milletin devamı ve bekası iyi yetişmiş nesillere bağlıdır. Bin bir kabiliyetle dünyaya gönderilen insan iyi bir eğitimle; vatanına, milletine ve ailesine karşı faydalı olabilir.” dedi. Okulun başarılarından da bahseden Ali Erdoğan “4 yıldır SBS’de Türkiye birincileri çıkaran okulumuzun öğrencilerini ve ailelerini kutluyorum." şeklinde konuştu.

Okulun bağlı bulunduğu Koza Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Mahir Altunbay, “Okulun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu müesseselerin daha güzel hizmetler üretebilmesi için destek verenlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Altunbay, Bahar Koleji’nin eğitimine katkısına değinirken; okulunun Tarsus’ta kısa sürede marka haline geldiğini vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Türkmen ise Tarsus’un en güzide okulunda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eti. Türkmen, insan hayatında önemli anlardan birisinin de bu programlar olduğunu belirterek mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Gecede okulun yapımında emeği geçenlere ‘vefa ödülleri’ verilirken duygulu anlar yaşandı. Okul bahçesinde verilen kokteylle devam eden tören, öğrencilerin söylediği birbirinden güzel şarkılar ve ateş balonu gösterisi ile sona erdi.
CİHAN

Bahar Koleji 10. mezunlarını uğurladı

Bahar Koleji 10. mezunlarını uğurladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.