1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Baka Proje Hazırlama Eğitimleri Başlıyor
Baka Proje Hazırlama Eğitimleri Başlıyor

Baka Proje Hazırlama Eğitimleri Başlıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Isparta, Burdur ve Antalya ile ilçelerinde proje hazırlama eğitimlerine başlıyor.

A+A-

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Isparta, Burdur ve Antalya ile ilçelerinde proje hazırlama eğitimlerine başlıyor.

BAKA mali destek programları ile ilgili bilgilendirme toplantılarının tamamlanmasının ardından proje hazırlama eğitimlerine başlıyor. Eğitimlerde projenin nasıl hazırlanacağı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama sunma süreci ile başvuru formu ile eklerinin doldurulmaları konularında eğitim verilecek.

Tam gün gerçekleştirilecek proje eğitimlerinin ilki Burdur’un Bucak İlçesi’nde Kültür Sarayı’nda 14 Ocak’ta yapılacak. Tüm kişi ve kurumlara ücretsiz olan eğitimler, Isparta ve Burdur ile ilçelerinde sabah saat 09.30’da başlayacak. Antalya ve ilçelerinde ise saat 10.00’da başlayıp gün boyu sürecek.

Proje hazırlama eğitimleri Antalya’da 21 Ocak 2013’te, Burdur’da 16 Ocak 2013’de ve Isparta’da 25 Ocak 2013’de gerçekleştirilecek. İl merkezlerinin yanı sıra proje eğitimleri, Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde 18 Ocak’ta, Isparta’nın ilçeleri Gönen’de 23 Ocak’ta ve Yalvaç’ta 24 Ocak’ta, Antalya’nın ilçeleri Kalkan’da 29 Ocak’ta, Finike’de 30 Ocak’ta, Alanya’da 5 Şubat’ta ve Manavgat’ta 6 Şubat tarihlerinde verilecek.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.