1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Avcı’dan Hayırseverlere...
Bakan Avcı’dan Hayırseverlere...

Bakan Avcı’dan Hayırseverlere...

BAKAN AVCI’DAN HAYIRSEVERLERE: "BAKANLIĞIN YAPTIĞINDAN FAZLASINI GÖNÜLLÜ YAPTINIZ"

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Antalya'da okul yaptıran hayırseverlere teşekkür ederek, “Ankara’da iken bu kadar bereketli bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmüyordum. Bakanlığımızın yaptığından çok daha fazlasını siz gönüllüler yaptınız.” dedi.

Bir dizi programlar için Antalya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Delphin Imperyal Otel’de şehirde okul yaptıran hayırseverlerle bir araya gelerek yemek yedi. Antalya’ya bu şekilde bir birliktelik için çağrıldığını ifade eden Avcı, bu kadar bereketli bir manzara ile karşılaşacağını ummadığını dile getirdi. Tüm hayırseverlere tek tek teşekkür eden Avcı, “Türk milli eğitimi, öğretmen ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Antalya, Türkiye genelinde hayırseverlere katkıları bakımında birinci sırada yer alıyor. Bakanlığımızın yaptığından çok daha fazlasını siz gönüllüler yaptınız.” diye konuştu.

Eğitim camiasının Antalyalı hayırseverlere müteşekkir olduğunu kaydeden Avcı, Erzurum’a atanan Vali Ahmet Altıparmak’ın Erzurum’u da Antalya ile yarışacak vaziyete getireceğine inandığını açıkladı.

98 PROTOKOL İMZALANDI

Antalya’daki hayırseverlere teşekkür eden yeni Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise yemeğe katılan bütün hayırseverlerin trilyoner olmadığını hatırlatarak, “Hayırseverlerimiz hakikaten canlarından verenler. Ne zaman destek arasak, özellikle okul öncesi fiziki yatırımında ciddi destek gördük. Tüm hayırseverlerimizin geçmişlerine rahmet diliyorum, kendilerine ve ailelerine uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.

Antalya’da görev yaptığı sürece 98 okul protokolü imzaladığını açıklayan Altıparmak, böyle bir şeyin çok az kişiye nasip olabileceğini, herkesten haklarını helal etmelerini istedi.

Düzenlenen yemeğin ardından Bakan Avcı, Aksu Banu Ufuk Cömertoğlu İlköğretim Okulu ve Aksu Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu’nun açılış törenlerine katıldı.

CİHAN

Bakan Avcı’dan hayırseverlere: Bakanlığın yaptığından fazlasını gönüllü yaptınız

Bakan Avcı’dan hayırseverlere: Bakanlığın yaptığından fazlasını gönüllü yaptınız

Bakan Avcı’dan hayırseverlere: Bakanlığın yaptığından fazlasını gönüllü yaptınız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.