1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bakan Bayraktar: Bu Otel, Sürmene’nin Tanınması Ve Gelişmesine Katkıda Bulunacak
Bakan Bayraktar: Bu Otel, Sürmene’nin Tanınması Ve Gelişmesine Katkıda Bulunacak

Bakan Bayraktar: Bu Otel, Sürmene’nin Tanınması Ve Gelişmesine Katkıda Bulunacak

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yapımı tamamlanan 50 yatak kapasiteli otel ve 12 derslikli orta okulun açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Sürmene, evleri, konakları ve yerleşim yapısıyla Trabzon’da önde giden ilçelerimizd.

A+A-

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yapımı tamamlanan 50 yatak kapasiteli otel ve 12 derslikli orta okulun açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Sürmene, evleri, konakları ve yerleşim yapısıyla Trabzon’da önde giden ilçelerimizden. Bu otel de Sürmene’nin tanınması ve gelişmesine katkıda bulunacak." dedi.

İlçenin Çamburnu beldesinde hayırsever Mahmut Bıçakçı’nın yaptırdığı 12 derslikli orta okulun açılış törenine de katılan Bayraktar, "Sürmene’nin okullarının büyük bir çoğunluğu hayırseverler tarafından yapıldı. Bu durum ülke ortalamasının çok üzerinde. Belki de ilk sıralarda yer alır Sürmene. Bu okul, Sürmeneli’nin memleketine ne derece sahip çıktığının da göstergesidir. Hemen hemen her ilde Trabzonlu iş adamları var. Bu iş adamlarımız vefa gösterip memleketlerini unutmuyor. Bizlere de sadece onlara teşekkür etmek kalıyor." şeklinde konuştu.

Bakan Bayraktar tarafından okulu yaptıran hayırsever iş adamı Mahmut Bıçakçıya eğitime katkısından dolayı plaket takdim edildi. Okulun açılışına Bakan Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızlcık, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Çamburnu ve Yeniay belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.