1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Eroğlu'ndan 'Gezi Parkı' Açıklaması: Avm Yapılacak Diye Birşey Yok
Bakan Eroğlundan Gezi Parkı Açıklaması: Avm Yapılacak Diye Birşey Yok

Bakan Eroğlu'ndan 'Gezi Parkı' Açıklaması: Avm Yapılacak Diye Birşey Yok

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Taksim'de yayalaştırma projesi devam ediyor.

A+A-

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Taksim'de yayalaştırma projesi devam ediyor. Taksim'e AVM yapılacak diye bir şey yok." dedi.

Yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yapmak, projeleri hazırlanan yeni yatırımların temellerini atmak için Konya'da bulunan Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Konya Bölge Müdürlüğü'nde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Eroğlu, Taksim'deki olaylarla ilgili soruya cevap verirken Taksim Gezi Parkı'nda yapılan proje konusunda kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini söyledi. Bakan Eroğlu, "Taksim'de yapılan bir yayalaştırma projesidir ve proje halen devam ediyor. Taksim'e AVM yapılacak diye bir şey yok. Taksim'de kilitlenen trafiği; yolları yer altına almak ve yeni bir trafik düzenlemesi yapmak suretiyle rahatlatma söz konusudur. Taksim'de yerin üstü tamamen yayalaştırılacak, yeşillendirilecek halkımızın hizmetine sunulacak." dedi.

Bakan Veysel Eroğlu, bir başka soru üzerine, orman yangınlarının büyük bir kısmının dikkatsizlikten kaynaklandığını dile getirdi ve yaz mevsiminin başladığı bugünlerde vatandaşlardan orman yangınları konusunda azami dikkatli olmalarını istedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.