1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Fikri Işık konuşurken fenalaştı
Bakan Fikri Işık konuşurken fenalaştı

Bakan Fikri Işık konuşurken fenalaştı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Adapazarı konuşması sırasında fenalaştı..

A+A-

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Adapazarı konuşması sırasında fenalaştı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da bir fabrikanın açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık'a ambulansta müdahale edildi.

Işık konuşmasının sonlarında "Tansiyonum düştü, kan şekerim düşüyor galiba" diyerek bir bardak su istedi. Ardından Bakan Işık kürsünün bulunduğu platformun merdivenlerine oturdu. Işık'ın yardımına korumaları yetişti. Bakan sedye ile ambulansa taşındı. Şu sıralarda müdahale yapılıyor. Henüz sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak bakanın Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceği anons edildi.

Fikri Işık kimdir?

Fikri Işık, (d. 13 Eylül 1965 Babacan, Şiran, Gümüşhane)

Türk öğretmen, iş adamı ve 23. ve 24. Dönemlerde Ak Parti'den Kocaeli Milletvekilidir.

Babasının adı Tevfik, annesinin adı Mecbure'dir. Öğretmen, İş Adamı; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. İzmit ve İstanbul'da özel okullarda İngilizce ve matematik öğretmenliği yaptı. Gıda sektöründe yönetici olarak çalıştı. 23. ve 24. Dönemlerde Ak Parti'den Kocaeli Milletvekili olarak seçildi. 31 Ocak 2013 tarihinde TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına seçildi.

İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça bilen Işık, evli ve 4 çocuk babasıdır. 25 Aralık 2013 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.