1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası İle Yeni Döneminde Fark Oluşturacağız
Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası İle Yeni Döneminde Fark Oluşturacağız

Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası İle Yeni Döneminde Fark Oluşturacağız

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Gaziantep Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bakan Şahin, yeni ekibe güvendiğini belirterek, yeni dönemde çok ciddi fark oluşturacaklarını ifade etti.

Borsanın yeni yönetimine 'hayırlı olsun' demeye geldiklerini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Borsası’na seçilen Ahmet Tiryakioğlu’nu yıllardır tanıdıklarını söyledi. Bakan Şahin, "Hem başkana hem ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu ekibe güveniyorum. Sayın başkanı yıllardır tanıyoruz. Ticari olarak başkanın neyi yapabileceğini biliyoruz. Bu ufkun, vizyonun, yeni yönetim kurulu ile beraber yeni dönemde çok ciddi bir fark oluşturacağını biliyoruz." dedi.

Yeni seçilen ekiple daha da güçleneceklerini vurgulayan Bakan Şahin, "Bu bir bayrak yarışı. Bizden sonra da yeni arkadaşlarımız yarışı en iyi noktalara taşıyacak. Bu değişim her zaman gelişmeyi ve güçlenmeyi de getiriyor. Borsadaki bu değişimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok ciddi bir alt yapımız var. Bu ekiple birlikte daha da güçleneceğiz. Gelinen noktayı daha yukarıya taşıyabilmek, bütün rakamları değiştirebilecek şekilde hep birlikte güç birliği içerisinde olacağız. Yeni ekibe çok güveniyoruz." diye konuştu.

Türkiye’deki diğer ticaret borsalarından bir farkı olduklarını açıklayan Ahmet Tiryakioğlu, Ortadoğu’nun göz bebeği konumunda olduklarını ve bunu da ortak akılla hareket ederek gerçekleştireceklerini söyledi.
CİHAN

Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası ile yeni döneminde fark oluşturacağız

Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası ile yeni döneminde fark oluşturacağız

Bakan Şahin: Gaziantep Ticaret Borsası ile yeni döneminde fark oluşturacağız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.