1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakanı Sarıeroğlu Eskişehir'de..
Bakanı Sarıeroğlu Eskişehirde..

Bakanı Sarıeroğlu Eskişehir'de..

"Adnan Menderes'ten bahsederken Eskişehir'den bahsetmemek mümkün değil. İlk demokrasi mitingi de Çifteler'de gerçekleştirilmişti. Son demokrasi mitingini de her türlü engellemeye rağmen Eskişehir'de gerçekleştirmişti"

A+A-

20170917_2_25782572_25937786_preview.jpg

20170917_2_25782572_25937789_preview.jpg

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Eskişehir Valiliğini ziyaret etti.

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente gelen Sarıeroğlu, Vali Özdemir Çakacak'a ziyarette bulundu.

Valilik şeref defterini imzalayan Sarıeroğlu, yaptığı konuşmada, kenti ilk kez ziyaret ettiğini, bundan sonra daha sık geleceğini söyledi.

Sarıeroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes'in vefatının 56. yılı olduğunu hatırlatarak, şunları dile getirdi:

"Merhum Başbakan Adnan Menderes'in vefatının 56. seneidevriyesi. Adnan Menderes'ten bahsederken, Eskişehir'den bahsetmemek mümkün değil. İlk demokrasi mitingi de Çifteler'de gerçekleştirilmişti. Darbe öncesinde de Kütahya'ya geçmeden önce 2 gün boyunca Eskişehir'deydi. Son demokrasi mitingini de her türlü engellemeye rağmen Eskişehir'de gerçekleştirmişti. Dün de yine dava arkadaşlarından, Eskişehir'in evladı Sayın Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'nun da vefat yıl dönümleriydi.

Bu vesileyle tüm demokrasi şehitlerimizi, Sayın Adnan Menderes'i ve dava arkadaşlarını bugün burada rahmetle yad ediyorum." 

Eskişehir'e kongre sevinciyle geldiklerini fakat yakın zamanda yeniden ziyaret edeceklerini kaydeden Sarıeroğlu, kısa zaman sonra kentteki sanayiciler, iş adamları, esnaf, çiftçiler ve emekçilerle bir arada olmak için yoğun program hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Sarıeroğlu, "Özellikle 6 aylık eylem planımız içinde mevsimlik tarım işçileriyle ilgili Eskişehirimize model olabilecek çok iyi çalışmalar gerçekleştiriliyor. 450 personelimizle, Çalışma Bakanlığı olarak gerçekten önemli işlere imza atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Sarıeroğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ve beraberindekiler, daha sonra kongrenin yapılacağı Porsuk Spor Salonu'na geçti.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.