1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakanlar Kiraz Keyfi Yaptı
Bakanlar Kiraz Keyfi Yaptı

Bakanlar Kiraz Keyfi Yaptı

Ankara’da geleneksel olarak her yıl düzenlenen Konya Tanıtım Günleri’nin açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımı ile gerçekleşti.

A+A-

Ankara’da geleneksel olarak her yıl düzenlenen Konya Tanıtım Günleri’nin açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımı ile gerçekleşti. Programda bakanların kiraz keyfi yapması gözlerden kaçmadı. Bakanlar Eroğlu ve Eker ile AK Parti’li Necati Çetinkaya Akşehir’in meşhur kirazını doyasıya yedi.

30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Konya Tanıtım Günleri’ ATO Kongre Merkezi’nde başladı. Programın açılışına TBMM Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, AK Partili Necati Çetinkaya, Konya milletvekilleri ve MHP’li Faruk Bal katıldı. 3 gün sürecek tanıtım günlerinin açılışı mehteran takımının marşları ile başladı. Konya’nın yerel yöneticileri ve bakanların katılımıyla kurdele kesilerek, açılış yapıldı.

Eroğlu ve Eker, Konya’nın tanıtımına büyük katkı verecek programın hayırlı olmasını diledi. Bakan Eroğlu, bir de Nasrettin Hoca fıkrası anlattı. Açılışta protokole ve vatandaşlara, Konya’ya özgü yiyecekler ikram edildi. Bakanlar Eroğlu ve Eker ile AK Partili Çetinkaya’nın Konya’nın meşhur kirazını keyifle yemeleri ise dikkat çekti. Kirazları doyasıya yiyen protokol daha sonra gelen kiraz dolu tabakları arka tarafa gönderdi.

Açılış programında Nasrettin Hoca’nın eşeğine ters binmiş hali de canlandırıldı. Sahneye çıkartılan bir eşek ve Nasrettin hoca kılığındaki bir vatandaş renkli görüntüler oluşturdu. Konya’ya has ürünlerin 3 gün tanıtımının yapılacağı etkinliğe Başkent’te yaşayan Konyalıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. CİHAN

Bakanlar kiraz keyfi yaptı

Bakanlar kiraz keyfi yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.