1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakanlıktan Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ne Teşekkür
Bakanlıktan Kent Konseyi Engelliler Meclisine Teşekkür

Bakanlıktan Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ne Teşekkür

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, yürüttükleri çalışmaları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafında...

A+A-

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, yürüttükleri çalışmaları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bursa\'da düzenlenen ‘Kent Yaşamında Ulaşılabilirlik ve Belediyeler Toplantısı’nda anlattı.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Kenan Önalan ile Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bakanlık Müşaviri Ayhan Metin de çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Toplantıda, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Bursa Valiliği\'nin resmi görevlendirmesiyle gerçekleştirilen ‘Kamu Binalarını İnceleme ve İzleme Çalışması’ bakanlık görevlileri ve şehir yöneticilerine anlatıldı.

Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bakanlık Müşaviri Ayhan Metin, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi\'ni örnek çalışmaları dolayısıyla tebrik etti. Kurumların tek tek gezilerek rapor oluşturulması çalışmasını takdir eden Metin, “Engelli dostlarımız çok güzel bir iş başarmışlar. Sunumda bulunan resimler de nokta atışı olmuş. Aslında biz anlatmış, siz ise işi bitirmişsiniz” dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.