1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bakiad'dan Vali Ali Çınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Bakiaddan Vali Ali Çınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bakiad'dan Vali Ali Çınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu, görevine yeni başlayan Vali Ali Çınar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu, görevine yeni başlayan Vali Ali Çınar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt beraberliğindeki dernek yönetim kurulu üyesi ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, BAKİAD Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, Cihat Çakır, Mustafa Çiftçi, Yaşar bahçıvan, Mehmet Çelikkaya, Salih Günay, Ali Rıza Demirok ve Genel Sekreter Hasan Önder’den oluşan heyeti makamında kabul eden Vali Ali Çınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Derneklerinin Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na üye olduğunu ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, dernek faaliyetleri hakkında Vali Ali Çınar’a bilgiler verdi. BAKİAD’ın davetlisi olarak SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu’nun haziran ayı içerisinde Bartın’a gelerek iş dünyasına yönelik tecrübe paylaşım toplantısı yapacağını açıklayan Dikyurt, yine Haziran ayı içerisine konfederasyonları TUSKON’un düzenleyeceği Dünya Ticaret Zirvesi programına katılacaklarını anlattı. Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanması için işadamları olarak çalıştıklarını kaydeden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Vali Ali Çınar’a görevinin hayırlı olmasını, kentin kalkınması ve gelişmesi adına BAKİAD olarak gerekli desteği her zaman vermeye hazır olduklarını ifade edip görevinde başarılar diledi.

"HALKIMIZA EŞİT DAVRANACAĞIZ"

Bartın’a ve bu coğrafyaya ilk kez geldiğini ifade eden Vali Ali Çınar ise sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla sürekli istişare içinde olarak kente güzel hizmetler vermek istediğini söyledi. Güvenlik, eğitim, turizm, sağlık, sosyal yardım ve sosyal hizmetler, gençlik hizmetleri ve spor, tarım ve organize sanayi konularında sürekli bir faaliyet yürütüleceğini ifade eden Vali Ali Çınar, şunları söyledi: “Yönetimde ‘ben’ yönetişimde ‘biz’ vardır, yönetişimde istişare vardır, yönetişimin olmazsa olmazı iletişimdir. Bartınımızdan pozitif enerji alıyorum, sizlerin ziyaretlerinizle de bu pozitif enerjimiz artıyor. İnsanımıza daha çok hizmet etmekten daha çok çok verimli olmaktan başka bir işimiz yok. Valilik görevinde birisinin oturması lazımdı, bu hasbelkader Ali Çınar oturmuş oldu. ‘Ben’ değil ‘biz’ olgusunu ön plana çıkararak halkımız bizim valimiz diyecek. Vali olarak hem devleti hem ili hem kudreti hem de şefkati temsil edeceğiz. Görevimiz boyunca hakkaniyet ve adaleti ön planda tutacağız, tüm vatandaşlarımıza devletimizin şefkatini ve hoşgörüsünü göstererek, ilimizin ortak menfaatlerini ön planda tutarak, halkımızla iyi ve sürekli bir iletişim içinde olmaya özen göstereceğiz. Kalkınma ve gelişmede sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızı çok önemli kuruluşlar olarak görüyorum. Terazinin bir kefesinde kamu diğer kefesinde halkımızın olduğu düşüncesiyle hiçbir tarafın diğer tarafa baskın gelmeden terazinin iki kefesinin eşit olması gerektiği gibi biz de halkımıza hep eşit davranacağız. Ben 22 yıllık yöneticilik hayatımda hep bunu gördüm ve hep buna değer vermişimdir.”

"TUSKON ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ"

TUSKON’un faaliyetleriyle önemli başarılar elde ettiğine şahit olduğunu belirten Vali Ali Çınar, “Ülkemizin çeşitli yerlerinde 20 yıllık kaymakamlık görevim ve 2,5 yıllık Muş Valiliği tecrübemizle Bartınımıza inşallah güzel hizmetler vermek istiyorum. Yatırım, üretim ve istihdama öncelik verilecek. İlimizin ekonomik ve sosyal, kültürel ve özellikle turizm alanında gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmaya gayret sarf edeceğiz. BAKİAD Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

BAKİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek tanışarak fikir alışverişinde bulunan Vali Ali Çınar ziyaret sonunda işadamlarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

BAKİAD'dan Vali Ali Çınar’a hayırlı olsun ziyareti

BAKİAD'dan Vali Ali Çınar’a hayırlı olsun ziyareti

BAKİAD'dan Vali Ali Çınar’a hayırlı olsun ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.