1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Balıkesir Üniversitesi'nde 7 Bin Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı
Balıkesir Üniversitesinde 7 Bin Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 Bin Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde (BAÜ) mezuniyet coşkusu yaşandı. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayan 7 bin öğrenci için Atatürk Stadı'da tören düzenlendi.

A+A-

Balıkesir Üniversitesi'nde (BAÜ) mezuniyet coşkusu yaşandı. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayan 7 bin öğrenci için Atatürk Stadı'da tören düzenlendi. Mezun olan öğrenciler saha içerisinde, tribünleri dolduran binlerce aile ise çocuklarının mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Öğrenciler törenin sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

        Balıkesir Üniversitesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine Vali Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Cavit Erdem, Emniyet Müdürü Halil Karataş, Rektör Prof. Dr. Mahir Alkan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

        İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende BAÜ halk oyunları ekibi gösteri sundu. Törende Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer devlet adamlarının göndermiş olduğu mesajlar da okundu. Ardından Necatibey Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Özge Soylu, arkadaşları adına bir konuşma yaptı.

        Törende öğrencilere seslenen BAÜ Rektörü Alkan, öğrenciler için bugün bir sayfa kapanırken yeni bir yolun açıldığını söyledi. Alkan, "Her biriniz öğrenciliğiniz müddetince ayrı birer kimlik olarak üniversitemizin gelişiminde ve tarihinde önemli yerler edindiniz. Üniversitemize değer kattınız. İnanç, sabır ve gayretle önünüze çıkan tüm engelleri aşabileceğinizi bilmenizi isterim. Bugün sizin bundan sonra ki yaşamanız için yeni bir başlangıç günüdür." dedi.

        Konuşmaların ardından Balıkesir Üniversitesi bölümlerini dereceyle bitirenlere başarı belgeleri ile hediyeleri protokol tarafından verildi. Törenin sonunda Rektör Mahir Alkan'ın anonsu ile 7 bin öğrenci mezuniyet coşkusunu keplerini havaya atarak kutladı.





CİHAN

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Balıkesir Üniversitesi'nde 7 bin öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.