1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Balıkesirli Öğrenciler, Batman'a Geldi
Balıkesirli Öğrenciler, Batmana Geldi

Balıkesirli Öğrenciler, Batman'a Geldi

‘Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Batman’a gelen Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’yı ziyaret etti.

A+A-

‘Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Batman’a gelen Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’yı ziyaret etti.

    Ziyarete gelen Balıkesirli öğretmen ve öğrenciler Batman'da bulunmaktan ötürü memnuniyetlerini ifade ederken, kendilerini kabullerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’ya teşekkür etti. Akboğa ise öğretmen ve öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi okul Müdürü Abdüsselam Batu da eşlik etti.

    Misafirlerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Akboğa, “Batıda yaşayan tüm vatandaşları ve öğrencilerimizi güzel ülkemizin doğu ve güneydoğusunu özelde de Batman’ı ziyaret etmesini arzuluyoruz. Gerçekleşen bu ziyaretlerde ilimizin tarihi mekânlarını ve doğa güzelliğini görmenin yanı sıra ziyaretlerin doğu ve batıdaki insanlarımız arasında bir köprü oluşmasına katkı sunarak daha çok kaynaşmalarına ve kardeşliğin daha çok pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.” dedi.

    Öğrencilere de ayrıca tavsiyelerde bulunan Akboğa, çok kitap okumalarını ve yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini tavsiye etti.

    Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi ile kardeş okul olan Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında 4 gün boyunca Batman'da tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret edecek. CİHAN

Balıkesirli öğrenciler, Batman'a geldi

Balıkesirli öğrenciler, Batman'a geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.