1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Baraka Evde Çıkan Yangın Aile Dramını Ortaya Çıkardı
Baraka Evde Çıkan Yangın Aile Dramını Ortaya Çıkardı

Baraka Evde Çıkan Yangın Aile Dramını Ortaya Çıkardı

Kocaeli'nde, bir evde çıkan yangın aile dramını da ortaya çıkardı. Yanan evde eşini bir yıl önce kaybeden Asiye Patlak'ın (19), 3 yaşındaki kızı Fatma ve 1 yaşındaki oğlu Şeref ile yaşam mücadelesi verdiği, ailenin başka hiçbir yakınının bulunmadığı, kom.

A+A-

Kocaeli'nde, bir evde çıkan yangın aile dramını da ortaya çıkardı. Yanan evde eşini bir yıl önce kaybeden Asiye Patlak'ın (19), 3 yaşındaki kızı Fatma ve 1 yaşındaki oğlu Şeref ile yaşam mücadelesi verdiği, ailenin başka hiçbir yakınının bulunmadığı, komşuların yardımı ile hayatlarını devam ettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Yangın, Körfez İlçesi Güney Mahallesi Tarla Sokak'ta meydana geldi. Depremden sonra yapılan barakada çıkan yangın için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Baraka kullanılamaz hale gelirken; baraka evde 19 yaşındaki Asiye Patlak'ın, 3 yaşındaki kızı Fatma ve 1 yaşındaki oğlu Şeref ile birlikte kaldığı, 4 yıl önce evlendiği eşinin trafik kazasında ölmesi ve başka yakınlarının da bulunmaması nedeniyle burada komşularının yardımıyla hayata tutunmaya çalıştığı belirlendi. Genç kadınının anne ve babasının da kısa bir süre önce vefat ettiği öğrenildi.
Kucağında çocukları ile barakanın yanışını gözüyaşlı izleyen Asiye Patlak, “Şimdi ben ne yapabilirim? Nereye gidebilirim? Kimden ne isteyebilirim? Kaymakamımız, valimiz, belediye başkanımız ve hayırsever insanlardan destek bekliyorum. Ben bu desteği kendim için değil yavrularım için istiyorum.” dedi.





CİHAN

Baraka evde çıkan yangın aile dramını ortaya çıkardı

Baraka evde çıkan yangın aile dramını ortaya çıkardı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.