1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan Erdoğan, Nijer'de Türk Doktorlarının Fotoğraf Sergisini Gezdi
Başbakan Erdoğan, Nijerde Türk Doktorlarının Fotoğraf Sergisini Gezdi

Başbakan Erdoğan, Nijer'de Türk Doktorlarının Fotoğraf Sergisini Gezdi

Nijer'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede bulunan gönüllülerden oluşan sağlık ekibi tarafından açılan sergiyi gezdi.

A+A-

Nijer'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede bulunan gönüllülerden oluşan sağlık ekibi tarafından açılan sergiyi gezdi. Türkiye Nijer Ekonomik İşbirliği Forumu için kalabalık bir heyetle bu ülkede bulunan Başbakan Erdoğan, yerel yöneticilerden Türk sağlık gönüllülerine destek olmalarını istedi.

Afrika seyahatinin Nijer ayağında temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede insani yardım çalışmaları yürüten Türk Gönüllüler Grubu'nun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Nijer'e 13 ayrı seyahat yaparak binlerce ameliyat yapan, bir çok hastaya tedavi hizmeti götüren Türk doktorlar, Başbakan Erdoğan'ın da ilgisini çekti. Gönüllü doktor grubunun Nijer'de bugüne kadar yaptığı çalışmaları konu alan fotoğraf sergisini gezen Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, BİSEG Derneği ve Gönüllüler Başkanı İbrahim Ceylan tarafından bilgilendirildi. Ceylan, Nijer'in kırsal kesimlerinde yürüttükleri çalışmalarla 7 yıldan bu yana bölge insanına hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Başbakan Erdoğan, Nijer'li yetkililerden bu tip yardım kuruluşlarına yardımcı olmalarını istedi. Sergiyi gezen Emine Erdoğan da faaliyetlere katılan herkese teşekkür etti.

13. kez Nijer’de bulunan Gönüllüler yardım ekibinde Prof. Dr. Şinasi Yavuz Önol başkanlığında, Doç. Dr. Fikret Fatih Önol, Opr. Dr. Serhat Onur ve Dr. Fatih Elbir ile birlikte kalabalık bir sağlık ekibi yer alıyor.

CİHAN

Başbakan Erdoğan, Nijer'de Türk doktorlarının fotoğraf sergisini gezdi

Başbakan Erdoğan, Nijer'de Türk doktorlarının fotoğraf sergisini gezdi

Başbakan Erdoğan, Nijer'de Türk doktorlarının fotoğraf sergisini gezdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.