1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan'ın Geçiş Güzergahındaki Çanta Patlatıldı
Başbakanın Geçiş Güzergahındaki Çanta Patlatıldı

Başbakan'ın Geçiş Güzergahındaki Çanta Patlatıldı

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde bir ağaca asılı halde bulunan çanta, bomba imha ekipleri tarafından patlatıldı!

A+A-

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde bir ağaca asılı halde bulunan çanta, bomba imha ekipleri tarafından patlatıldı. Başbakan’ın geçiş güzergahında bulunan çantada kişisel eşyalar çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bulunduğu sırada Barbaros Bulvarı üzerinde ihbar edilen şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri bir ağaca asılı halde bulunan çantaya dokunmayarak hemen bomba imha ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri bir yandan da çanta etrafında güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleride bomba olması ihtimaline karşılık çantaya dokunmayarak çalışmalarına başladı.

Özel elbiselerini giyen bombacı polis, çantanın asılı bulunduğu ağacın yanına giderek patlayıcı düzeneğini yerleştirdi. Uzman polisin çantanın yanından ayrılmasının ardından düzenek patlatıldı. Yapılan incelemede çantadan iç çamaşırı ve benzeri kişisel malzemeler çıkması başta polis olmak üzere herkese rahat bir nefes aldırdı. Çanta polisler tarafından alınarak emniyete götürüldü.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.