1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan'ın Hemşehrilerinden Tencere Tava Eylemine Kavurmalı Tepki
Başbakanın Hemşehrilerinden Tencere Tava Eylemine Kavurmalı Tepki

Başbakan'ın Hemşehrilerinden Tencere Tava Eylemine Kavurmalı Tepki

Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek için İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılan tencere tava eylemlerine Rizelilerden tepki geldi.

A+A-

Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek için İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılan tencere tava eylemlerine Rizelilerden tepki geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağında hemşehrileri tencere ve tavalarla vatandaşlara kavurmalı pilav dağıtarak, “Tencere tava gürültü kirliliğine değil, bu işe yarar.” dedi.

Rize'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde toplanan bir grup vatandaş, burada mini bir stant kurarak yoldan geçenlere tencere ve tavalarda bulunan 500 kilograma yakın kavurmalı pilavla birlikte ayran dağıttı. Bir grup vatandaşlara kavurmalı pilav dağıtırken diğeri de 'Tencere tava bu işe yarar. Tencere tava gürültü kirliliği yapmak için değildir' yazılı pankartlar taşıdı.

Kavurma pilav dağıtımını yapan Nimet İbuk, tencere tavanın anneler için çok değerli ev gereçleri olduğunu belirterek, "Tencere tavanın ne işe yaradığını göstermek için bunu yapıyoruz. Görsünler, tencere tava ne işe yarar. Tencere tava annelerin çocuklarına yemek pişirmesi, misafirlerini ağırlaması için kullanılır. Tencere tava öttürmekle ne hükümet devrilir ne de de bir şey yapılabilir. Başbakanımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Yapılan dağıtımın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.
CİHAN

Başbakan'ın hemşehrilerinden tencere tava eylemine kavurmalı tepki

Başbakan'ın hemşehrilerinden tencere tava eylemine kavurmalı tepki

Başbakan'ın hemşehrilerinden tencere tava eylemine kavurmalı tepki

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.