1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakanlık Ofisi Önündeki Yol Araçlara Kapatıldı
Başbakanlık Ofisi Önündeki Yol Araçlara Kapatıldı

Başbakanlık Ofisi Önündeki Yol Araçlara Kapatıldı

Beşiktaş’taki Başbakanlık çalışma ofisi önündeki yol, güvenlik gerekçesiyle araç trafiğine kapatıldı.

A+A-

Beşiktaş’taki Başbakanlık çalışma ofisi önündeki yol, güvenlik gerekçesiyle araç trafiğine kapatıldı. Caddeye toplu taşıma ve diğer otomobillerin girişine izin verilmediği görülürken, bariyerlerle kapatılan caddeye yeni yapılan otele gelen müşterilerin araçlarının rahatlıkla girdiği gözlendi. Caddedeki Kadıköy İskelesi’ne yürüyerek gitmek zorunda olan vatandaşlar ise uygulamadan oldukça rahatsız.

Üzerinde Başbakanlık çalışma ofisi, Kadıköy İskelesi ve Türk-Çin ortaklığıyla yapılan Shangri-La Oteli bulunan İskele Caddesi, Başbakanlığa herhangi bir saldırı ihtimaline karşı araç trafiğine kapatıldı. Caddenin girişine bariyer konulan yerde otelin görevlisi görev yapmaya başladı. Normalde toplu taşıma ve diğer araçların da kullandığı caddeye giriş araç trafiğine yasaklandı. Toplu taşıma aracından ya da otomobillerinden bariyerlerin önünde inen yolcular, yaklaşık 150 metre yürümek zorunda kaldı.

Bununla beraber caddeye otel için girmek isteyen araç sürücülerinin içeriye alındığı görüldü. Caddeye otel müşterilerinin araçlarının alınmasına rağmen toplu taşıma araçlarının alınmadığını gören vatandaşlar ise uygulamaya sert tepki gösterdi.

‘SADECE OTEL MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİLİYOR’

Uygulama sebebiyle çok sinirli olduğunu ifade eden Nilay Okay, “Bu caddeye sadece otel müşterilerini sokuyorlar. Sadece otel müşterilerine hizmet veriliyor. Bu çok saçma. Bunun hemen iyileştirilmesini istiyorum.” dedi.

Yeni uygulamanın vatandaşa eziyet verdiğini dile getiren ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Yakın zamana kadar buraya dolmuş ve taksiler girebiliyordu. Caddenin girişi kapatıldı. Orada polis barikatı var. Bu düzenlemenin sebebi ise Başbakanlık çalışma ofisidir. Başbakan Ankara’da, insanlar niye bu sıkıntıyı çeksinler? Evvela vatandaşa hizmet lazım.” diye konuştu.

32 yıldık dolmuşçuluk yaptığını belirten Veli Şahin de düzenlemeye tepki gösterenler arasındaydı. Şahin şöyle konuştu: “Halkın geçebileceği bir yer burası. Neden kesiliyor bu yol? Bu yol kime hizmet ediyor? Anlamıyorum. Sadece otel müşterileri geçiyor. Kontrollü geçiş yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve otel yetkilileri caddenin güvenlik gerekçesiyle yayalaştırıldığını ifade ederken, Kadıköy İskelesi’nin yeni yapılan otele satıldığı yönünde kendilerine bir bilginin ulaşmadığını aktardı. CİHAN

Başbakanlık ofisi önündeki yol araçlara kapatıldı

Başbakanlık ofisi önündeki yol araçlara kapatıldı

Başbakanlık ofisi önündeki yol araçlara kapatıldı

Başbakanlık ofisi önündeki yol araçlara kapatıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.