1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakanlık Ofisine Girmeye Çalıştılar
Başbakanlık Ofisine Girmeye Çalıştılar

Başbakanlık Ofisine Girmeye Çalıştılar

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için toplanan bir grup akşam saatlerinde, Beşiktaş'taki Başbakanlık ofisine gelerek polis taş attı!

A+A-

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için toplanan bir grup akşam saatlerinde Beşiktaş'taki Başbakanlık ofisine gelerek polis taş attı. Polise taş atan grup Başbakanlık ofisine girmeye çalıştı. Polis, Başbakanlık ofisi önünde kendilerine uzun süre taş atan gruba müdahale etti. Müdahalenin başlamasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar bu günde devam etti. Göstericiler Beşiktaş'taki Başbakanlık ofisine gelerek burada slogan attı. Başbakanlık ofisi önünde slogan atan göstericiler zaman zaman polis taş atarak polisi tahrik etti. Gruba bir süre müdahale etmeyen polis ekipleri, grubun Başbakanlık ofisine girmeye çalışması üzerine gaz bombalarıyla ve tazyikli su ile müdahale ediyor. Taşkınlık çıkaran grup ise, polise taş attı. Grubun çevreye de zarar verdiği gözlendi. Polis ekiplerinin Başbakanlık ofisindeki müdahalesi devam ediyor.

CİHAN

Eylemciler Başbakanlık ofisine girmeye çalıştı

Eylemciler Başbakanlık ofisine girmeye çalıştı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.