1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'Basın Onur Ödülleri' Sahiplerine Verildi
Basın Onur Ödülleri Sahiplerine Verildi

'Basın Onur Ödülleri' Sahiplerine Verildi

Manisa Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Basın Onur Ödülleri' yarışmasının ödül töreni görkemli bir şekilde yapıldı.

A+A-

Manisa Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Basın Onur Ödülleri' yarışmasının ödül töreni görkemli bir şekilde yapıldı.

Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi salonunda düzenlenen ödül törenine Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Baro Başkanı Zeynel Balkız, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 'Basın Onur Ödülleri' yarışmasının ödül töreninde, basın mensuplarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Basın mensuplarının çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren Daşöz, "Bir kere hepimiz hangi görevi yapıyor olursak olalım en büyük yardımını basından gördüğümüzü ifade etmeliyim. Halka mı ulaşmak istiyoruz? Gözümüz, elimiz, kolumuz oluyorlar. Halkın bize ulaşması mı gerekiyor? Aynı şekilde elçi oluyorlar. Birçok şeyi basının yardımıyla çok daha kolay yapıyoruz. Onlarında bütün insanların doğasında olduğu gibi daha iyi şartlarda çalışmaları, daha ileriye gitmeleri noktasında motivasyonlara ve desteklere ihtiyacı var. İşte çalışmalarıyla, başarılarıyla marka olan Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumu, basın mensupları arasında yarışma düzenlemesi ve ödüllendirmesini çok değerli buluyoruz" dedi.

Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara, "Birlik ve bütünlüğümüzün sağlanması adına basın mensuplarını birer kanaat önderi olarak görmekteyiz. Aynı zamanda halkımızın adına denetim işini yaptığını düşünüyoruz. Yaptıkları çalışmaları takdire şayan buluyoruz. Kurum olarak istedik ki bu çalışmaların içerisinde bizim de küçük bir katkımız olsun. Geçen sene ilkini yaptığımız yarışmanın bu sene ikincisi gerçekleştirdik" diye konuştu.

Yarışmada 'kardeşlik ve birlikte yaşam' kategorisinde Yarın Gazetesi'nden Mahmut Aslan birinci, Turgutlu Haberci Gazetesi'nden Özhan Haluk Satır ikinci ve Yarın Gazetesi'nden Selman Tür üçüncü oldu.

'Sporda centilmenlik' kategorisinde İhlas Haber Ajansı'ndan Önder Aydın birinci, Habertürk Gazetesi'nden Ahmet Ünsal ikinci olurken, üçüncülüğe layık eser görülmedi.

'En iyi eğitim haberi' kategorisinde Sabah Gazetesi'nden Rıdvan Körpe birinci, TRT Kula muhabiri Mustafa Çapar ikinci, Zaman Gazetesi'nden Mustafa Kuşen üçüncü oldu. Bu kategoride TRT Manisa temsilcisi Aziz Gül'ün haberi mansiyona layık görüldü.

'En güzel birinci sayfa tasarımı' kategorisinde Hürışık Gazetesi'nden Meral Türetken birinciliğe, Gündem Gazetesi'nden Bahar Atabey ikinciliğe ve 5 Eylül Gazetesi'nden Ali Pişkin üçüncülüğe layık görüldü.

'Röportaj' kategorisinde Haber Gazetesi'nden Şenol Özeker birinci, Denge Gazetesi'nden Canan Çelik Ölekli ikinci, Güne Bakış Gazetesi'nden Nurgül Yılmaz üçüncü oldu.

'Köşe yazası' kategorisinde Gündem Gazetesi'nden Esra Kale birinci, manisahaberleri.com internet sitesinden Murat Yalçın ikinci ve Hürışık Gazetesi'nden Hakan Özen üçüncü oldu. Dereceye giren gazetecilere iPad hediye edildi. CİHAN

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

'Basın Onur Ödülleri' sahiplerine verildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.