1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altay Görevde Bulunduğu 4 Yılı Özetledi: İşimizi Aşkla Yapıyoruz
Başkan Altay Görevde Bulunduğu 4 Yılı Özetledi: İşimizi Aşkla Yapıyoruz

Başkan Altay Görevde Bulunduğu 4 Yılı Özetledi: İşimizi Aşkla Yapıyoruz

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her yıl yaptığı 'icraatın içinden' programlarının 4.

A+A-

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her yıl yaptığı 'icraatın içinden' programlarının 4.'süyle göreve geldiği günden bu yana geçen 4 yılı değerlendirdi. Başkan Altay, "Sevinsek de üzülsek de, zaman zaman ümitle ümitsizlik arasında git-gel yaşasak da işimizi aşkla yapıyoruz." dedi.

    ‘Bunun Adı Aşk’ başlıklı toplantıda konuşan Başkan Uğur İbrahim Altay, "4 yıl önce göreve geldiğimizde 'Selçuklu ilçemizin eksikleri, ihtiyaçları, beklentileri nelerdir' konusunda büyük çaplı bir anket yaptık. Belediye yönetiminde geçirdiğimiz 4 yıl boyunca 14 bin kişi ile yaptığımız ankette ortaya çıkan sorunların üzerine eğildik, çözümler ürettik. Şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesiyle çalışmalarımızı bugüne kadar hep kamuoyuyla paylaştık." şeklinde konuştu.

    Programda 4 yıllık yatırımları sinevizyon eşliğinde tek tek anlatan Başkan Altay, halen yapımı devam eden Selçuklu Kongre Merkezi'ne vurgu yaparak merkezin belediyenin en büyük yatırımı olduğunun altını çizdi. Başkan Altay, "Toplam 18 salondan oluşan Selçuklu Kongre Merkezi sayesinde Konya, kongre turizminin başkenti haline gelecek." diye konuştu.

    Belediyelerin gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı yatırımlarının önemli olduğunu belirten Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi'nin başlattığı 'değerler eğitimi' projesinin hepsinden daha önemli olduğunu kaydetti. Altay, insana yapılan yatırımın bütün yatırımlardan üstün olduğunu söyledi ve "En büyük projemiz Selçuklu Değerler Eğitimi’dir. Bu projede hedefimiz, çocuklarımıza bizi biz yapan evrensel insani değerlerimizi anlatmaktır. Çocuklarımıza-gençlerimize, insanlığımızı gösteren; sorumluluk, yardımseverlik, adalet, dostluk, doğruluk, sabır, saygı ve öz denetim değerlerimizi anlatıyor, onları bu değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

    Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuşmasının bundan sonraki bölümünde belediyenin başlattığı ve tamamladığı yatırımlar ve devam eden hizmetleri tek tek özetledi. Başkan Altay bu çerçevede, Selçuklu ilçesinde yapılan yeni parklarla park ve yeşil alanda 1 milyon metrekare hedefini aştıklarını, yeni belediye binasını hizmete açtıklarını, 36 mahallede muhtar ofisleri yaptıklarını kaydetti. Altay, 'Evde Yaşlı Bakım Hizmeti' ile 200’e yakın yaşlının tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Sille bölgesinde geniş kapsamlı bir restorasyon çalışması yürüttüklerini, ilçedeki okullarda 600 sınıfa akıllı tahta hediye ettiklerini, okullara ve şehrin değişik bölgelerine spor tesisleri yaptıklarını belirtti. CİHAN

Başkan Altay görevde bulunduğu 4 yılı özetledi: İşimizi aşkla yapıyoruz

Başkan Altay görevde bulunduğu 4 yılı özetledi: İşimizi aşkla yapıyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.