1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altepe’den Kılıç Kalkan Gösterisi
Başkan Altepe’den Kılıç Kalkan Gösterisi

Başkan Altepe’den Kılıç Kalkan Gösterisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 42 yıl önce mezun olduğu Demirtaş Paşa İlköğretim Okulu’nun ‘2. Mezunlar Pilav Günü’nde sergilediği ‘Kılıç Kalkan' gösterisiyle ustalığını gösterdi.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 42 yıl önce mezun olduğu Demirtaş Paşa İlköğretim Okulu’nun ‘2. Mezunlar Pilav Günü’nde sergilediği ‘Kılıç Kalkan’ gösterisiyle ustalığını gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1970 yılında bu okuldan mezun olduğunu belirterek, “Babam da Demirtaş Paşa’nın mezunlarındandı. Sonra da ben bu okulda okudum. Çocukluğumun geçtiği, bu asırlık eğitim kurumunda aldığımız eğitimle bugünlere geldik. Bizlere çok şey katan bu okulun her yerinde güzel anılarımız var. Demirtaş Paşa, çok önemli görevlere gelmiş güzel öğrenciler yetiştirdi. Demirtaş Paşalı olmaktan gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Başkan Altepe, mezunlar buluşmasında, sıra arkadaşı Fikret Numanoğlu’yla da bir araya gelerek keyifle sohbet etti, anılarını tazeledi. Müzik dinletileri ve halk danslarıyla renklenen etkinlikte, Yeşil Bursa Kılıç Kalkan Ekibi’nin gösterilerini de ilgiyle izleyen Başkan Altepe, daha sonra muhteşem bir Kılıç Kalkan gösterisi sundu. Başkan Altepe’nin Kılıç Kalkan gösterisine, eski arkadaşları Fikret Numanoğlu, Ayhan Severgün, Mithat Barbarosluoğlu ve Kenan Yetişen de eşlik etti.

İzleyenlerin dakikalarca alkışladığı gösterinin ardından Başkan Altepe, öğrencilerin el emeği ürünlerinin beğeniye sunulduğu sergiyi de ilgiyle gezdi. Başkan Altepe, aynı zamanda vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Demirtaş Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Gülsun Elbir de kendilerine her zaman destek olan Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, çiçek verdi. Başkan Recep Altepe, daha sonra okulun anı defterini de imzaladı. Program, mezunlara pilav ikramıyla sona erdi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.